Smuk dekorativ velsmagende delikat og skøn forret opskrift søges

Har efterhånden kigget samtlige madblogge igennem for at finde den perfekte opskrift på en forret jeg skal lave til 4 piger om et par uger. Vi har en madclub hvor vi laver gastronomiske retter på et ret højt plan. Der er derfor vigtigt det ser meget flot ud på tallerknen, og dertil spændende ingredienser og smage lækker. Nogen madangtusiaster herinde dekan hjælpe, evt henvise mig til en madblogge der er rigtig god?? Har kig på en forret der består af butterdejbund med rødbede gedeostcreme og jordskokkechips. Det er en vegetarret, og tænker jeg gerne ville lave noget fisk og bruge nogen sæsonvarer

04-07-2014
Annedol
Annedol

Blus dragon laver panko rasp, evt kontakt hauges gruppen for forhandler. Krappekød fås fra dåse. Men ville klart spørge en fiskehandler. Polenta kan være ok, men skal smages til, meget til og helst serveres som tyk varm majsgrød a la kartoffelmos. Og vil vove at påstå at det lun er de. Italienske mamas der ved hvordan😄

15-07-2014
Omor
Omor

Der er lavet om i menuen. Hovedretten er droppet. Polenta er da noget kedeligt noget.

Appetizers og forret prøver jeg af imorgen hvor jeg har kærestehygge dag med manden :)

Men hvor køber jeg frisk krabbekøb, skal bruge både lyst og brunt..???? Hvad vil det egentlig sige?.

Og så skal jeg også bruge stenbidderrogn og panko. Hvor ville i gå hen og købe disse ting?? Havde selv tænkt på salling super i Århus, ellers havnen. Men var nemt i salling super hvis de har frisk krabbekøb

14-07-2014
Annedol
Annedol

Måske din søde slagter også laver en Killer kraftig oksefond ( evt en du kan koge yderliger ind😊

09-07-2014
Omor
Omor

Ved at man kan købe minutpolenta. Det er forkogt så det tager kun et par minutter prøv evt at kontakte karema (Googles) og hør om forhandlere... Fandt en artikel hvor der stod følgende om oksemarv Koldrøget oksemarv må du lokke din søde og bedste slagter til at lave. Bed om oksemarv, der er røget ved 15-20 grader i 1-2 timer.

09-07-2014
Omor
Omor

Update

Jeg ved nu hvad jeg skal lave. Til forret laver jeg en ret der hedder txangurro-krabbe med gazpacho verde mynte og dild. Det bliver spændende.

Til hovedret laver jeg hel ovenstående oksemørbrad med polenta, rosmarin, timian, og en salat bestående af røget oksemarv og blomkål persille og skalotteløg.

Til dessert mini islagkage i 5 lag pyntet med knas og spiseligt blomster.

Og her er hvad i kan hjælpe mig med :)

Hvor køber jeg røget oksemarv, og hvad koster det?
Kan man udmærket bruge færdiglavet polenta, eller er jeg nødt til selv at lave det?
Til sidst, jeg skal bruge 1dl kraftig kalvefond til hovedretten.... Kan jeg også købe denne færdiglavet eller må jeg selv igang????

09-07-2014
Annedol
Annedol

Tak for jeres input. Har kigget alt fra Irmas opskrifter igennem. Der er meget lækkert, kendte faktisk ikke deres side. Men synes ikke det rent teknisk eller kokkemæssigt er noget "specielt". Åh jeg orker faktisk ikke rigtigt at være med i den madclub længere, det er spå tidskrævende at finde på hvad man skal lave.

Forstår ikke det skal være så svært :( overvejer om jeg bare skulle snyde og få leveret udefra af en kok jeg kender. :/

05-07-2014
Annedol
Annedol

Hov, måske ikke en udfordrende ret rent teknisk men den er frisk, let ogderkan leges med anretningen... Prøv evt at surfe igennem Irmas opskrifter, syntes der ku være flere bud😊

05-07-2014
Omor
Omor

3 slags tatar med hytteost: Ingredienser Antal personer: 4 sk røget laks 4 sk hellefisk 4 sk gravet laks 200 g hytteost 1 stk skalotteløg 2-4 stk friske basilikumstilke 1 bk dild 2-4 stk friske timiankviste 1 stk citron 0.5 spsk dijonsennep salt og peber. Tilberedning: Dræn hytteosten for valle i en sigte. Gem vallen i en skål. Hak løg og krydderurter fint. Vend osten med løg, lidt hakkede krydderurter, lidt citronsaft og sennep. Krydres med salt og peber og kommes på køl. Smag vallen til med lidt citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber. Hak de tre slags fisk med en skarp kniv, og læg i tre små skåle. Fordel hytteosten i de tre skåle, og vend rundt. Bliver den rørte tatar for tør, tilsættes lidt valle. Anret tataren på toast eller som små æg med sauce og pynt på en tallerken. Kilde: Irma Krydderiet 4, 2005

05-07-2014
Omor
Omor

har lige selv googlet den. det er lakseroulade med kaviarcreme :-D

04-07-2014
morbritt85
morbritt85

Min storebror er kok og har tit lavet noget fiskeroullade. mener det er pighvar han brugte, eller laks. med noget rød kaviar creme indeni. kan ikke huske hvad det hed men det smager vildt godt. prøv at Google lakseroullade så kan det være du finder den.

04-07-2014
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...