Urolig søvn

Min søn på 10 mdr sover meget urolig. Vi har meget svært ved at få ham til at falde til ro om aften, han vil ikke ligge ned, kun kravle og stå. Han sover gerne omkring kl 20.00 og vågner 3 gange inden midnat og igen nogle gange inden vi står op kl 6. Han sover ikke helt de anbefalede 13-14 timer i døgnet, selvom vi forsøger ihærdigt. Når han vågner om natten er det i gråd, ofte med lukkede øjne, i kravlestilling eller stående og han kan blive ved i 1 time før der er ro igen. Andre med lignende erfaring og afprøvede tricks der virker?

07-07-2014
Sal85
Sal85

Tak for gode svar ! Ørene er tjekket og de har det fint.. Vi må hygge om ham og se tiden an. Så håber vi, vi kan lære ham at sove i sin egen seng, når det er ovre. Erfaringer hermed?

10-07-2014
Sal85
Sal85

Tænker det er helt normalt. Min pige var meget motorisk urolig da hun blev mere kropslig bevidst og kunne kravle. Da hun så begyndte at gå og samtidig var startet i dagpleje, så fik vi en meget træt pige, der sover hele natten (medmindre hun er syg). Så hav tålmodighed.

08-07-2014
lena_berry
lena_berry

Jeg har været det samme igennem med mine to. Det der hjalp var en tur til kiropraktor Lizet Nancke i Glostrup. Hun er fantastisk med de helt små og fik løst problemet for os med kun fire besøg.

07-07-2014
CecilieWinge
CecilieWinge

Sp'en sagde til mig at de kan have meget kropslig uro i kroppe indtil de lærer at gå. Har lidt det samme problem med min søn, men det resultat at han sover hos os for så er han lidt mere rolig. Han når i hvert fald ikke at rejse sig op. Så tålmodighed er vist nøgleordet.

07-07-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...