Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

babypakke

jeg er lidt i tvivl om de har afskaffet den babypakke men plejer at få. Er i uge 37 og har intet hørt. Ved i noget ???

09-07-2014
tinemus79
tinemus79

Jeg har også modtaget en pakke bleer men havde fået indtrykket af at det var en pakke med forskellige ting i som man fik. Og nogle snakker om gavekortbevis som de modtager men der var ingen ting med.

10-07-2014
hn2106
hn2106

Hej. Står i samme situation. Gravid for 3 gang og har bestilt babypakke, men intet hørt. Jeg skrev til kundeservice og fik svar om at man kunne bestille nogle prøvebleer, som jeg faktisk lige har modtaget med posten for 30 min siden. Det er da dejligt nok.

Da jeg skrev til kundeservice nævnte jeg også, at da jeg var gravid med min nr 2, havde jeg samme problemer. Dengang gik kundeservice ind og "nulstillede min konto", da deres system åbenbart ikke kunne finde ud af det med flere børn, men jeg fik ingen respons på det i svarmail.

Synes det er lidt øv, for Libero er faktisk min ynglingsble. Men hvem ved,med alle de babypakker man kan få nutildags, kan det være at jeg opdager en ny ynglingsble blandt dem. Jeg har i hvert fald ikke haft problemer med nogen anden babypakke - kun Libero

10-07-2014
gizmo
gizmo

Det tror jeg. For 2-3 uger siden prøvede jeg at skrive til Libero for at spørge og fik bare af vide at men kunne bestille nogle gratis prøve bleer på hjemmesiden http://solutions.express.dk/libero/sampling/newborn.aspx. Andet har jeg ikke hørt og er 39+1 idag.

09-07-2014
sinnoe
sinnoe
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...