Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ammestilling m stor barm

Hej de damer :-) Jeg er lidt interesseret i at høre hvordan i med en stor barm får de forskellige ammestillinger til at fungere? Jeg kan kun få tvillingestilling/indianerstillinge​n til at fungere uden at junior bliver blokeret for næsen af bryst. Den almindelige ammestilling fungerer kun en sjælden gang imellem hvis jeg har en sammenrullet stofble under brystet Og nogle gange også en finger der befrier hans næse.Min sp kommer i næste uge og har lovet at hjælpe lidt men der er mange amninger før hun kommer ;-) håber på et par tips og tricks!

17-07-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Jeg brugte en tvillingeammepude hvor jeg lå H på siden og så hen til brystet.. Næsten lidt alla samme princip når du ligger og ammer i sengen..

18-07-2014
KathrinM
KathrinM

Jeg kan anbefale ammepude fra Doomoo. Jeg var godt nok meget i tvivl for den koster 500 kr, men er alle pengene værd. Den er uundværlig for mig :)

18-07-2014
Netsen
Netsen

Jeg sad tilbagelænet med ammepude og sofapuder i siderne☺️ så kunne jeg slappe godt af i skuldre og ryg! Desuden hjalp det at placere min datter, så hendes næse var ud for brystvorten, så skulle hun kippe hovedet for at få fat, og så var næsen fri👍

17-07-2014
Marieu
Marieu

Ammepuden lagt med spidsen pegende udaf midt på skødet og en sammenrullet stofble. Det virkede for mig, men ikke uden ;o)

Og du har ret. Det er maaange timer man skal tilbringe således og er derfor rigtig vigtigt at du sidder godt, både for din ryg og for den lille.

17-07-2014
Pumba66
Pumba66

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

17-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 7 måneder

Det gjorde en stor forskel for mig med ammepuden, det gav også bare "frie" hænder til andet. Så man lige kunne få noget og drikke og klø sig på næsen. Jeg syede min selv :)

17-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 7 måneder

jeg har ikke en ammepude endnu, bruger indtil videre en babydyne der er foldet 3 gange. kan puden virkelig være så altafgørende? :O for så må jeg da hellere få investeret i en :-)

17-07-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

Ammepuden var også en stor hjælp for mig :) det fungerede bare rigtigt godt :)

17-07-2014
Mairim
Mairim

En ammepude var en rigtig god ting for mig. Så bliver barm og baby i samme højde, så hun kunne komme frem og holde næsen fri. Samtidig kunne jeg slappe af i skulderen, så jeg ikke fik nakke spændinger. Liggende amning var også godt, der ligger baby ned langs dig og kan anderledes få næsen fri.

Jeg brugte ammepuden ved både almindelig og ved tvillingestilling.

17-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 7 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...