Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Intet CPR endnu - hvad kan jeg søge på forehånd?

Hej alle. Jeg vil gerne have så meget som muligt på plads inden barnet kommer til verden. Så hvad kan jeg søge på forehånd - her tænker jeg ydelser, daginstitutioner, skoler osv.?

18-07-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 32

Omor.. God ide! Det gør jeg.

18-07-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 32

Brug tiden på at undersøge dine muligheder, fremskaffelse blanketter etc og Dan dig et billede over hvor du skal sende dokumentation etc. Ogudfyld evt blanketter ( hvis det ik er på nettet?). Så er du klar når bebs ankommer gouda blot skal udfylde det sidste.

18-07-2014
Omor
Omor

Du kan kigge på vuggestuer og besøge dem. I min kommune bliver man skrevet op til nord eller syd hvis man ønsker dagpleje. Men ellers kan man ikke gøre så meget. Hvis du indenfor otte uger efter barnet er født skriver det op til enten vuggestue eller dagpleje så får du det med tilbagevirkende kraft til fødselsdatoen.

18-07-2014
Tapirta
Tapirta

Fissan... Jeg tænker boligstøtte, dagpleje, paragraf 4-5 for enlige forsørger.

18-07-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 32

Jeg havde en samtale med en veninde igår som sagde at folk allerede skrev deres ufødte barn op i skoler da der er mange års ventetid. Så hun sagde at jeg bare skulle igang med at søge de forskellige ting og ydelser.

18-07-2014
China_n
China_n
Graviditetsuge 32

Her i København kan man ikke søge noget før den lille er født. Det er heller ikke nødvendigt.Børnechecken får du helt automatisk udbetalt 4 gange om året på din konto. ørste udbetaling falder i kvartalet efter. Hvis du fx føder i november kommer pengene 20. januar.

Institutionsplads kigger du efter når den lille er et par måneder.

Det er dyrt at have små børn, så hvis du vil bruge tiden fornuftigt nu, så kan du tænke på at lære at sy (hvis du ikke allerede kan) og hvor og hvordan man kan købe billigt og godt brugt udstyr og børnetøj.

18-07-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Så vidt jeg ved kan intet søges før baby har set dagens lys..

18-07-2014
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...