Vil ikke have brød

Min pige plejer at spise 2,5 stykke rugbrød til middags mad. Men nu nægter hun det. Vil hverken have lyst brød eller rugbrød. Dette har stået på i snart 3 uger. Til at starte med spiste hun pålæggen, men nu spiser hun intet. Andet end frugt i massevis og det kan jeg se er lidt hårdt for hendes mave. Tænker nok det er pga varmen, men hvad kan jeg ellers give hende ? Grød og yoghurt gider hun heller ikke.

20-07-2014
lena_berry
lena_berry

Vi søger for at tilbyde mad oftere. Og prøver så at variere lidt. Hos os er hun vil med majs, ærter og gulerødder. Så det sørger vi for at der kommer hver aften. Til morgenmad spiser hun havergrød med smør, kanel og lidt sukker og kan næsten blive fornærmet hvis ikke det er det hun får tilbudt, selvom hun ellers også er vild med brød med smøreost.

Tænker at hvis hun gerne vil have agurk, tomat, vandmelon og ligende, så ville jeg variere imellem det og tilbyde det ofte og sammen med væske, vil dog passe lidt på med for sukkerholdige frugter. Vores er også glad for kogte kartofler med meget sovs og der ryger så lidt frikadelle eller sådan med ned i farten.

21-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 13 måneder

Samme her. Tror det er varmen, tænker også, at de til tider bliver lidt trætte af det samme mad. Vi har valgt at lade vores søn spise det han gider af det, der bliver serveret. Hvis han er sulten nok, så skal han nok acceptere det han bliver tilbudt. Pt. Spiser han mest havregrød til morgen og så aftensmad. Der i mellem får han lidt brød ned (skorper, rugbrød, groft brød...), frugt og grønt. Han virker ikke sulten og han mangler bestemt ikke energi (og vægten daler ikke). Derfor tror jeg primært det skyldes varmen (er heller ikke selv så sulten i middagstimerne og vil selv hellere ha' vandmelon der end rugbrød) - giv evt. Vandmelon og banan. Så går det ikke så hårdt ud over maven 😊

20-07-2014
Stålarm
Stålarm

Hvad med rester af aftensmad, kolde kartofler, kold pasta etc?

20-07-2014
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...