Hjælp vil hverken spise eller drikke

Vi kører nu på 3. Døgn hvor pigen ikke vil indtage noget. Hun er helt sikkert ved at få kindtænder. Hun savler meget og er hæs. Men hun har også hævede læber og feber på 39. Jeg ved snart ikke hvad jeg kan tilbyde hende. Hverken is, saft, juice eller kakao vil hun have. Jeg har fået hende til at tage få tåre af vand og en mundfuld af en smootie. Hun er meget pylret og græder når hun får noget ind i munden. Hvad kan jeg ellers tilbyde ?

24-07-2014
lena_berry
lena_berry

Er opdatering: min pige begyndte i går at udvikle et udslæt og hun drak stort det ikke noget. Hun havde 39 i tp og var blevet mere sløv. Vi kontaktede Lægevagten igen i dag og blev indlagt. Trods tørre bleer i nogle dage, så var hendes blodprøver normale og heller ingen infektion. Men det lykkedes os at få 2 kiks i hende og 300 ml. saft. Vi har nu en åben indlæggelse. De kunne ikke sige hvad det var. Måske en virus i kombination med bivirkninger af MFR vaccine, eller måske kyssesyge. Vi håber på hurtig bedring.

26-07-2014
lena_berry
lena_berry

Håber der er kommet bedring også selvom vagtlægen mener det bare er en virus. Ikke sjovt når vores mså ikke har det godt.

Rigtig god bedring med hende.

25-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 13 måneder

Så måtte vi en tur til vagtlægen. Hun vågnede og græd 1/2 time efter hun var puttet. Hendes læber virkede endnu mere hævet. Men lægen mente blot at det var...,, en virus selvfølgelig. Intet på lunger, intet i svælg osv.

24-07-2014
lena_berry
lena_berry

Ringer til lægen i morgen tidlig. Synes jeg kan fornemme nogle små blærer inde i munden. Var sikker på det var tænder, men det kan så være en stor blanding af det hele. Tusinde tak for svar allesammen.

24-07-2014
lena_berry
lena_berry

Hun virker ikke hævet i svælget men det er svært at se. Hun har ikke haft nogle dyngvåde bleer de sidste par dage. Men kan fortælle at hun blev glad for milkshake fra MC. D og har nu også fået lidt vand indenbords og virker mere frisk.

24-07-2014
lena_berry
lena_berry

Jeg ville også få tjekket den lille ved lægen. Som andre skriver kan det være hånd, fod og mund syge. Der skulle vidst være en del af det i omløb. Og det er vigtig med væske i disse dage, så den lille ikke dehydrere

24-07-2014
Lbi87
Lbi87

hvis ikke levere tisse bleer så skal du, som fissan skriver, kontakte lægen nu. Så kan det ikke vente.

24-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 13 måneder

Sugerør har vi prøvet. Duede ikke. Kamille te har vi også prøvet. Heller ikke. Men har dog lige fået lidt yoghurt i hende og lidt rød saft efter hun havde fået lidt smertestillende. Feberen er faldet lidt og hun er ikke så sløj som i går. Tænker jeg tager til læge i morgen hvis det ikke er blevet bedre. Kan det også være noget mundbetændelse siden hun er hævet ? Har i prøvet det ?

24-07-2014
lena_berry
lena_berry

Har du prøvet at tilbyde drikkevarer med sugerør? Det har været et kæmpe hit hos vores datter.

24-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 13 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...