Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ømme vorter og revner

Hej piger. :-) Min lille pige på 7 uger har udviklet meget trøske den seneste uge. Jeg valgte at gå til lægen og fik noget som skulle få det til at forsvinde og hun er allerede i bedring hvilket er utrolig dejligt! MEN efter jeg er begyndt på denne medicin har jeg fået ømme og voldsom røde brystvorter. Det gør ondt helt ned til tæerne og må tage en stofklud i munden for ikke at skrige af smerte. Udover det har jeg også fået revner på den ene vorte... Det har været så smertefuldt det seneste døgn selv når jeg ikke ammer. Jeg har derfor købt en flaske der ligner brystet mest muligt og giver hende mme og så får hun bryst når jeg har brystspændinger. Jeg har købt en creme som skulle hjælpe på revner og dette er allerede i bedring og jeg har slet ikke så ondt som igår. Dog er jeg bekymret om det vil have en betydning for mælkeproduktionen når jeg gør det på denne måde?? Og hvis i har nogle andre gode råd til hvad jeg kan gøre, tager jeg hjertens gerne imod dem! :-)

26-07-2014
Sallikohlmetz
Sallikohlmetz

Om hun vil ammes selvfølgelig :o)

04-08-2014
Sallikohlmetz
Sallikohlmetz

Tusind tak for alle svarene! Jeg tog til lægen og fik en cream som jeg skal smører på 2 gange daglig og har så benyttet mig af ammebrikker siden der. :-) nu er min tanke så bare om du vil ammes uden ammebrikker når vores svampeinfektion er ovre?

04-08-2014
Sallikohlmetz
Sallikohlmetz

Ammebrik er det værste ting du må brug. Jeg har der samme problem. Og føler meget ondt mens amning og når jeg færdig. Selv lægen kunne ikke hjælpe mig og kunne ikke finde et svar for al smerterne jeg får. Jeg har brugt medicin for svamp både for mig og min baby

01-08-2014
Zubaida44
Zubaida44

Ville klart tage til lægen og få deres vurdering. Lyder både som svamp men også som en decideret brystbetændelse. Har selv været der og er bestemt ikke meningen at det skal gøre så ondt..

29-07-2014
phl83
phl83

brug ammebrik. til det er over igen

27-07-2014
engel8
engel8

Hvis du kun ligger hende til en til to gange om dagen pga spændinger vil det sætte produktionen ned , da det handler om udbud og efterspørgsel .Det er vigtigt at du smører dine brystvorter med den samme creme som din datter bliver behandlet med.Det skal du gøre HVER gang du har ammet ellers kan hun jo smitte dig .Håber det snart går bedre;0)

27-07-2014
Baby1214
Baby1214
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...