Hjælp! Vil ikk sove!!

S er 13 måneder. De sidste 3 dage har han nægtet at sove hvis jeg har puttet ham. Det er kun far der har kunne få ham til at sove. Derudover er han vågnet om natten og har været vågen i flere timer. Han har aldrig gjort dette før!! Nogen bud på hva der lige sker?

27-07-2014
SaraKruse
SaraKruse

Han får vand hver gang han vågner. Det er først når han ikke vil sove igen at han får flasken og så spiser han næsten det hele. Tror bestemt ikk han vågner fordi han er sulten men pga varmen. Men når han er vågen i for lang tid tænker vi at han begynder at mærke sult. Han får det samme aftensmad som os og så får han flaske inden han bliver puttet. Der er dog sket nogle ting i mit liv som jeg også tror han kan mærke og også kan være medvirkende til at jeg overhovedet ikke kan få ham puttet.

29-07-2014
SaraKruse
SaraKruse

Tak for jeres svar :) håber virkelig også det går over. Virkelig frustrerende at jeg slet ikk kan putte ham :( nu har han nogle nætter sovet i vores seng fordi han er vågnet og slet ikk kan puttes i hans egen igen. Men der er alligevel gået nogle timer før han er faldet i søvn igen. Og ikke før han har fået en flaske, selvom han faktisk var holdt op med at spise om natten :(

29-07-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...