Falsk alarm IGEN

Så troede man liiige at NU ville prinsessen ud. Havde uregelmæssige veer siden igår nat og hele dagen igår. Og det trak mere og mere ned af. Så vi troede at hun ville komme ud til os. Men SNYT!!! Ikke engang så meget som en cm har jeg åbnet mig... Men der er jo osse en 14 dages tid til termin endnu... Orker bare ikke flere bækkensmerter og rygproblemer. Men hun vil sgut ud endnu... Ihhh...

28-07-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Famørdal

03-08-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

pu lyder os til du har det hårdt. jeg fik reglmæssige veer i mandags om aftenene med 4-5 min imellem og er 1 cm åben. og efter det er de blevet ureglmæssige men de er bare kraftige hele tiden, det er vores andet barn, men hold da op det hårdt at gå sådan, ude på sygehuset sagde de på svangerafdejlingen at de ikke kunne gøre noget og at jeg ikke ville gå sådan indtil termin, indtil videre er jeg jo så snart op på 1 uge. dog sagde en jordmor på fødeafdejligen at jeg ikke måtte gå sådan mere end 2 dage, for så var det fordi min krop ville i gang med ikke selv kunne. 

fatter dem nogen gange ikke

03-08-2014
famørdal
famørdal

Ja varmen gør heller ikke ligefrem tålmodigheden bedre. Føler ikke jeg kan være nogen steder. Og de har sagt på sygehuset at de IKKE vil sætte mig igang gør til termin. Da prinsessen har det godt derinde. Jo jeg ved godt at hun kommer ud når hun er klar, men ved denne tid i sidste graviditet blev jeg sat igang grundet min gørste graviditet. Nok osse derfor min tålmodighed ikke er sååå stor.

30-07-2014
Tullemor1984
Tullemor1984
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...