Fortvivlet

Hej, mødre. Jeg står i den uheldige situation, at der er kommet knas i forholdet mellem mig og min kæreste. Vi er blevet unge forældre (jeg er 20 og han er 23), og med tiden, har vi fundet ud af, at vi ikke har været så gode til at pleje hinanden pga vores lille datter, som er 11 måneder. Dengang jeg fødte, blev lægerne nød til at klippe mig op, da vores lille pige lå skævt. Så de syede mig så meget sammen, at det har påvirket mig og min kæreste seksuelt. Det har virkelig været svært for os at dyrke sex, da det gjorde simpelthen så forfærdelig ondt. Jeg fandt så ud af i går, at han havde ligget og skrevet med en anden pige, fordi han manglede bekræftelse. Hvor jeg selvfølgelig blev rigtig ked af det og skuffet over, at han kunne handle sådan, når man tænker på, at vi er en lille familie. Vi har snakket sammen om det i dag, hvor vi valgte, at det nok var bedst, at vi ikke skulle være sammen mere - men jeg savner ham allerede rigtig meget, fordi han er jo en del af mig og vores familie. Vi har aftalt, at på fredag skulle vi snakke 'rigtig' sammen for at finde ud af, hvad vi skal gøre ved vores situation.. Jeg har snakket med nogle af mine veninder om det, og de har det rigtig svært ved at se det fra min side af, da de ikke er forældre (de er mellem 19-21). Og jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre om JERES meninger om det - for I kan nok bedre sætte jer ind i min situation, end de kan.. Jeg håber rigtig meget på, at høre fra jer. Ha' ellers en god aften :)

29-07-2014
Anineempacher
Anineempacher
Barn på 1 år og 10 måneder

Håber I finder en god løsning for jer begge😉

01-08-2014
Mille378

Jeg vil sige lidt lige som Fissan.

Kom afsted til læge, for det lyder til at han har søgt bekræftelse ude fra fordi jeres sexliv ikke fungere. Og det er da ikke sjovt hverken for dig eller ham.

Så skal i få snakket om det hele, at du jo stadig vil ham selvom i ikke har kunnet hygge jer. Det lyder ikke som om i egentlig ønsker at skulle gå fra hinanden. Men at der mangler at blive snakket, så begge parter får luft for de ting der trykker. Det kan være en idé at snakke med en ude fra, hvis i går i hårdknude og føler at den anden ikke lytter ;) Held og lykke.

30-07-2014
CiciBJ
CiciBJ
Barn på 2 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...