Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brændende bryst

Hej alle sammen. Jeg har brændende fornemmelse i brystet efter jeg ammer min baby. Er der nogen kender noget om det eller hvad årsagerne til det. Min læge vidste ikke noget om det. Hjælpe mig det gener mig meget.

01-08-2014
Zubaida44
Zubaida44

Tusind tak Jebmh. Jeg skal til lægen på onsdag. Og helt sikkert kan hun få noget at vide ud af artiklen. Det er rigtig svært at amme med de stærke smerter. Tak igen 😊

04-08-2014
Zubaida44
Zubaida44

Tak alle sammen. Jeg fortæller SP og lægen om svamp og prøver at få medicin

02-08-2014
Zubaida44
Zubaida44

Mit bud er også svamp, indvendig svamp. Har netop selv været der. Nævnte det for min SP og hun synes også det lød lidt underligt, men mente det nok var fordi jeg havde en kraftig nedløbs refleks. Det blev bare ved med at gøre vanvittig ondt og nævnte det derfor i mødregruppen, én af mødrene sagde at det lød som svamp. Jeg googled indvendig svamp og det beskrev præcis hvordan jeg havde det.
Baby fik noget salve hun skulle smøres med morgen/aften i 7 dage, og jeg fik piller 1xdagligt i 7 dage. Har ikke mærket det siden.

01-08-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jeg skulle lige til, at sige at det lyder som svamp ;-( Både du og barnet skal i behandling og det er en langvarig behandling og så vil jeg anbefale dig, at koge sutter mm. i lang tid så du er sikker på, at få udryddet svampen.

01-08-2014
TildeMa
TildeMa

Har dit barn haft trøske? Fordi de kan nemlig godt gå i brysterne.

01-08-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...