Dagplejestart - tøj?????

Hej med jer min søn starter i dagpleje D. 1 september og er til den tid 10 måneder. Nu sidder jeg og spekulere på hvad jeg skal have købt inden. Skal han både have termotøj, regntøj og flyverdragt?? Han skal lige straks til at bruge størrelse 80, så er det den størrelse jeg skal købe eller vil i tage en størrelse større?

01-08-2014
Kasto90
Kasto90

Medbring det tøj du selv ville give ham på når i er ude! samt skiftetøj hvis han har uheld ved siden af bleen, spilder vand eller lign. Termotøj er en fantastisk opfindelse og spørgsmålet er lidt hvor meget de egentlig er ude i regnvejr. Så snak med hende om det :)

02-08-2014
maiiia88
maiiia88

jeg investerede i regntøj og termotøj... det fungerede fint, så kan du også lige få en snak med dagplejemor om hvor meget de er ude om vinteren og om de går tur eller han skal sidde på jorden og lege. hvis de leger på jorden må du nok ud og investere i flyverdragt senere på sæsonen, men vent med den..

01-08-2014
shanoma
shanoma

Jeg ville ikk købe alt for meget inden start. Altså ud over ekstra tøj og regntøj. Hvis der er noget dagplejen godt kunne tænke sig han havde, skal hun nok sige til.

01-08-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...