Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnevogns dilemma

Hej alle Jeg ved at der er en del snak om hvilken barnevogn man skal vælge, men alligevel er jeg nødt til at spørge igen. Min kæreste og jeg er begyndt at undersøge markedet for muligheder. Jeg har altid haft den holdning at jeg skulle have en odder vogn. Det var dog lige indtil at jeg så TÆNK testen, hvor odder dumper totalt, og kommer ind på en anden sidste plads, grundet det er fundet flammehæmmer i stoffet på vognen ( ønskes nærmere forklaring må I læse testen selv) . Til gengæld ligger emmaljunge helt i top og bliver den bedste. Jeg har altid haft den opfattelse at emmaljunge var en billigere løsning til en odder, men nu viser det sig så at de er bedre. Jeg har ført hørt at emmaljunge ruster hurtigt og bliver hurtigt skæve, er det rigtigt? Mit store dilemma er om jeg skal droppe drømme om oddervognen og gå efter bedst i test?

05-08-2014
Grunker
Grunker

Vi har en Odder på x-Dream stel, fra 2010 (ikke zip) og vi er så glade for den. Det bliver nu brugt til barn nr 2, og det kan ikke ses på den. Den kører perfekt, ikke rusten, og meget lidt falmet. Havde drømt om en Odder, og det var også den vi syntes virkede mest solid. Vi har klapvogn i emmaljunga, og den er vi så lidt glad for. Så vil til en hver tid vælge Odder... Men det er en smags sag, og tror også det ned barnevogne er et ømt punkt for mange, fordi det lige netop er noget man bruger neget og putter sit mest dyrebar i...

12-08-2014
Pips4
Pips4

Tja, vi fik barn nr. tre i februar, og har været oppe på loftet og finde vores odder barnevogn frem.

Den blev købt da vi ventede den ældste, der lige er blevet 8 år, og er altså nu i brug til nr. tre.

Den ser ud som ny, har blot meget meget lidt rust på bremserne, men ikke noget man lægger mærke til.

Så jeg ville til enhver tid købe en oddervogn igen :).

05-08-2014
Callidus
Callidus

tag ud til en forhandler (babysam er de eneste der forhandler odder) og prøv at gå lidt med de forskellige vogne. Vi har en emaljunga og en af de væsentligste grunde er at jeg ikke brød mig om at holde på håndtaget på odders vogne.

05-08-2014
CrazyTigerSmurf
CrazyTigerSmurf

Har en Odder og er glad for den. Men for os handlede det om at den sku kunne være i bilen😉

05-08-2014
Tapirta
Tapirta

Her har vi en emmaljunga Big Star suprême på uniq stel, den er fra 2011 og har kun "stået" stille i max 3 mdr inden lillebror kom og begyndte at bruge den, den er hverken skæv, begyndt at hænge på trods af storesøster sidder i fodenden mens lillebror også er i vognen, den er heller ikke blevet ledeløs og hvad der ellers skrives om dem, da vi er frilufts mennesker er det bestemt ikke småting den har været ude for.

05-08-2014
zille86
zille86
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg har en Big Star supreme fra emmaljunga. Den er fra 2010 og har uniq stel. Den er hverken rusten eller skæv i stellet. Det er den bedste vogn man ku ønske sig. Jeg syns bestemt ik det er en billig vogn min kom op på små 15.000kr med det hele til. Jeg ku aldrig drømme om at købe Odder vogn netop fordi de gang på gang er dumpet i div test.

05-08-2014
nullehaj
nullehaj

Har haft både en Odder og emaljunga. Emaljunga rustede hurtigt, og jeg fik skiftet stel 4 gange! Nu har jeg en Odder zip. Bedste vogn nogen sinde! Der er kun nogle få af dem, der har det flammehæmmende stof. Nemlig dem med serienr mellem 303-252997 og 422-268143, og har man fået en af dem, og købt den i babysam, så kan man få en ny kasse gratis :)

05-08-2014
Chadjim
Chadjim
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...