Uhyggelige Drømme

På nettet kan man læse at drømme har større betydning en man enlig lige går og tror, det gør mig bange . I nat havde jeg en uhyggelig drøm om jeg havde født min søn og alt var helt perfekt, senere i drømmen drømmer jeg at han er væk , jeg leder og leder på sygehuset og finder ham til sidst i en stol med en ung pige på min egen alder, jeg flyver hen til ham og ser hans tomme blik, han trækker ikke vejret og har hvid skum ud af munden, pigen siger at hun er kommet til at give ham et helt glas piller, jeg råber af hende og går helt i panik, skynder mig ud på gangen for at finde en læge, men jeg kan ingen finde - det sidste jeg husker er at jeg ser et glimt af en læge og så vågner jeg. Syntes det er yderst ubehageligt .... Er der andre der også har disse drømme i slutningen af deres gravitet ??? Evt nogle der har drømt de har mistet ? Og hvad kan det have af betydning ???

07-08-2014
Jossie23
Jossie23

Åh den var også slem, puha de drømme må godt lade hver med at komme, jeg er 34+1 i dag, det er så klamt at drømme om at man mister sin baby, for mit vedkommende tror jeg at jeg drømmer det fordi min fødsel begynder at nærme sig,

08-08-2014
Jossie23
Jossie23

Jeg har haft en skrækkelig drøm i nat! Jeg drømte at jeg sad i min kærestes kassevogn, vi holdte stille, men pludselig trillede den, lige ind i en anden bil, selvom jeg trådte bremsen hårdt ned. Som pludselig sad i passagersiden. Min bror sad bag rattet og skældte mig ud! Da vi vender bilen køre vi mod en bjergskråning, og min bror siger, vi kan lige så godt dø. Og jeg skriger hvad med babyen?? Da jeg er 6 måneder henne, han siger det er ligemeget, og så køre vi ud over kanten, imens jeg klemmer mig på maven alt hvad jeg kan :( vågnede med et sæt, tud brølende. Uff! En væmmelig drøm!

08-08-2014
SandraJuul
SandraJuul

Jeg kender det godt, jeg har også det skrækkeligste drømme. Jeg har før arbortet ufrivilligt og sidste gang var i uge 13 hvor jeg tydeligt kunne se hvad det var der skete, der var ingen tvivl... Nu drømmer jeg at jeg vågner om natten og bløder og efter et toiletbesøg hvor der ingenting var at komme efter går jeg tilbage og er lige ved at snuble over det lille foster som lægger på soveværelses gulvet. Min læge siger det er helt normalt, men at jeg ikke skal tro drømmende betyder at det vil ske igen :) Heldigvis.

07-08-2014
230893
230893

Det er normalt at drømme alt muligt om baby. Tror også bare det er fordi det ville være skrækkeligt hvis det skete. Selv har jeg aldrig drømt noget som helst om mit barn :)

07-08-2014
TineFroberg
TineFroberg
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...