Er desperat - hjælp!!

Jeg har de sidste 3 uger ikke kunne putte min søn på 14 måneder om aftenen. Forstået på den måde at han begynder og græde, skrige og vride sig. Så det har været hans far der har puttet ham og der har ikk været noget når det er ham der har gjort det. Jeg har dog godt kunne putte ham til middag, men nu sker det samme. Derudover vågner han nogle nætter og hvis det er mig der går derind begynder han at græde helt vildt. Hva i alverden skal jeg gøre?

09-08-2014
SaraKruse
SaraKruse

min søn har haft en ligende periode, det viste sig han lige når han blev lagt skulle smage der stadig var mad, hvis du udelukkende ammer så prøv at give ham lidt flaske om aftnen, evt, i barnevognen. ellers kan det være trykhed er det muligt at han falder i søvn hos dig eller far også bliver flyttet?

14-08-2014
bastian 2014
bastian 2014

Vi gør helt sikkert forskellige ting. Og bliver da også lidt nervøs. Men prøver så godt som muligt at skjule det ved ikk at virke usikker, ikke at trække vejret hurtigere osv. Har i nogen erfaringer med at de små pus kan mærke hvis man går igennem noget der er svært? Desværre har vi ikke meget nytte af vores sp :(

11-08-2014
SaraKruse
SaraKruse

Det før han bestemt også lov til :) problemet ligger i at han snart skal på ferie i en uge.

10-08-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...