Gravid

Hej jeg er en pige på 15 som brændende ønsker sig at være gravid, derfor lavede jeg en aftale med en fyr jeg har skrevet med et stykke tid om at gøre mi gravid men problemet er bare jeg bor på et opholdssted og jeg ved ikke hvordan jeg skal fortælle dem Det for min plan var at vente med at fortælle dem det til jeg var kommet længere ind. Hvad skal jeg gøre

19-08-2014
Cleapigen
Cleapigen
Planlægger

Familien Hulv: Ja du har ret der er rigtig mange ting. Jeg håber og krydser fingre for at hun kommer på andre tanker. Færdig gør uddannelse, finder et arbejde og ja nyder sin ungdom.

26-09-2014
Beo79
Beo79

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

25-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Beo: ikke kun det men hvordan vil hun have overskud til det? Hun er vel ikke engang færdig med 9. Klasse? Og har desværre ikke rigtig haft en familie selv, hvordan skal hun så kunne håndterer det? Og hvordan skal hun opdrage det? Hvordan skal hun få tid? Og hvordan skal hun klare den svære tid alene?

25-09-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

25-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Familien Hulv: Det har du fuldstændig ret i. Jeg tænker også hvordan skal hun kunne købe alt det en baby har brugt for. Hvor skal hun få pengene fra :-0

25-09-2014
Beo79
Beo79

Jeg syntes virkelig også det er for langt ude.. Det er fuldstændig grotesk.. Tænk at være så egoistisk fordi man mangler kærlighed og omsorg at man så laver en baby og tror den kan give en det..

25-09-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Syrengang3: Jeg kan sagtens forstå at folk reagere sådan. De tænker på det lille barn. Jeg personlig selv tænker at en på 15 er selv et barn og et barn kan ikke tage vare på et andet barn. Jeg synes bestemt ikke at hun har gennemtænkt det.

25-09-2014
Beo79
Beo79

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

25-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Jeg havde selv de første tanker om børn da jeg var 12 år gammel og tænkte at nu skulle det være. Men jeg tænkte på alle de ting jeg ville gå glip af hvis jeg fik et barn. Bare tanken om venindeaften/hygge kunne jeg ikke og skolen hvordan skulle jeg kunne klare den? Jeg valgte at sige til mig selv at jeg ville gøre folkeskolen færdig og da det var overstået ville jeg have min uddannelse så jeg kunne få et job og en fast indtægt. Jeg fik uddannelsen men er desværre på kontanthjælp nu. Jeg er selv 25 år i dag og føler mig list bange for om jeg kan passe mit barn godt nok, men har en fast kæreste ved min side som hjælper og støtter mig. Han får mig til at føle mig sikker på at vi nok skal klare det.

24-09-2014
harboe89
harboe89

Theresesigrid jeg havde virkelig gjort det samme! Og jeg håber det her er en eller anden forfærdelig joke! Og at hun bare er en stakkels pige der mangler noget fast og tror at en baby kan give hende det. Der er overhovedet ikke hold i det her, og der er INTET ansvarligt i det, og det viser at hun ikke er ansvarlig, hvilket er en væsentlig ting når man skal være mor. Til hende der har skrevet opslaget, så håber jeg virkelig at du får fyldt det tomrum i dit liv en familie skal fylde ud, ikke en baby, og at du ikke gør det alvorligt.

21-08-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Hvorfor har du så travlt med at få et barn?? er du sikker på ham du har skrevet med og aftalt at i skal ha et barn sammen at han er med på det og han ikke bare snakker dog efter munden/ giver dig falske løfter? har du tænkt over hvordan du skal forsørger dit barn? køber de nødvendige ting til barnet.. Det er ikke gratis at ha et barn ligegyldigt om du køber/får tingen brugt. synes du virkelig at du er i en situation der er sundt for et lille barn?? selvom du ikke festwr/drikker/ryger er det ikke ens betydning med at du ikke har brug for at være ung.. at være ung handler ikke kun om at feste. synes virkelig du skal ta en snak med en af pædagogerne på opholdsstedet inden du tager den endelig beslutning.!

20-08-2014
Helle25
Helle25

Tusind tak igen for alle jeres kommentar og gode råd, jeg har brugt rigtig meget af min tid på at tænke over det som i har skrevet. Undskyld men jeg har bestemt mig for hvad jeg vil gøre og jeg vælger at få det barn.

20-08-2014
Cleapigen
Cleapigen

Ville du trække et lille barn med i plejefamilie? Nu har ved du selv hvordan det er, er det virkelig noget du vil byde et barn? Vent til du får arbejde, en stabil økonomi, en mand der vil dig og barnet og ikke mindst en familie, for som 15-årig, plejebarn, uden økonomi osv. Så er chancerne så minimale for at du får lov til at beholde det barn. Du bliver virkelig nød til at finde en anden grund end at du keder dig og mangler noget fast. Få et kæledyr, et barn kan ikke fylde det ud en familie skal for dig. Du bliver selv nød til at få stabile forhold før du kan tage et barn til verdenen. Tænk på den før dig! Og er du klar over de økonomiske spektre i det? Det koster min. 7.000 + bare at starte det op og så er der en helt del månedlige udgifter i det også! Hvordan vil du finde de penge? For du får dem altså ikke af kommunen.. Og hvordan vil du få tid til det når din 9. Klasse ikke engang er færdig? Hvordan vil du kunne give den plads i vuggestue, børnehave mv. Når du selv skal studerer for at give den en stabil fremtid? Der er mange ting i det som jeg ikke tror du har tænkt igennem.

19-08-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Jeg har altid været den pige som ikke kunne have lyst til at tag ud til en vild fest eller haft lyst til at ryge eller drikke. Grunden til at bor på Den her opholdssted er at jeg skal have fundet nye plejefamilie det er ikke fordi jeg har problemer, det er bare grunden

19-08-2014
Cleapigen
Cleapigen

Undskyld, men af et ungdomsoprør at være syntes jeg det er lidt ekstremt? Jeg er bestemt ikke bedre selv, jeg er 18 år, gift og i uge 31+3. Men jeg har nu boet ude siden jeg gik ud af niende klasse, haft en kamp med at få økonomien til at hænge sammen og nu har jeg ikke så meget som lugtet til alkohol, cigaretter eller noget der på den måde kan skade min lille pige. Det er en kæmpe anstrengelse at være ung mor/gravid selvom jeg har levet et voksent liv i mange år. Jeg har dog aldrig boet på et opholdssted da min far kunne se at jeg kunne klare mig selv og jeg ikke kunne fungerer ved mine forældre. Og igen undskyld, men du kommer ikke til at have dit eget barn, jeg er virkelig bange for at det bliver taget fra dig da du dels ikke er særlig moden og dels bor på et opholdssted hvilket der jo nok også er en grund til. Vent, virkelig vent for din egen og for barnets skyld. Det handler om at sætte den foran dig selv, og det mener jeg ikke at jeg selv kunne i den alder selvom jeg er meget hurtigt udviklet både mentalt og fysisk. Vent, få et kæledyr i stedet og se at selv det er sindsyg hårdt arbejde, og det er ikke en brøkdel af hvad en baby kræver

19-08-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Tusind tak for alle jeres svar men tanken har været der rigtig længe og jeg føler jeg er klar til at påtag mig det ansvar det følger med i at have et barn . Men igen tusind tak

19-08-2014
Cleapigen
Cleapigen

Jeg synes virkelig du skal vente med at få børn til du bliver ældre. synes det er alt for tidlig at få et barn som 15 årige. hvorfor vil du allerede ha et barn?

19-08-2014
Helle25
Helle25
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...