Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

frygt for spiral?

Er der nogle der kan dele gode oplevelser/erfaringer med at have fået en spiral? Synes kun at jeg hører at det er smertefuldt og at man bløder rigtig længe. Da jeg ikke kan tåle P-piller og generelt ikke ret gerne vil fylde hormoner i kroppen efter den voldsomme reaktion på p-pillerne ser jeg det som den eneste løsning - er bare rigtig skræmt.

29-08-2014
milzze
milzze
Barn på 3 år

Den gør ikke direkte ondt at få lagt, det kan mærkes, men ikke voldsomt, jeg blødte voldsomt de første 2 gange jeg havde mens, og så gik det over til, 1 dag med pletblødningen, 2 dage med meget blod, 1 dag med pletblødningen, 1 dag uden noget, og 1 dag med pletblødningen, det var min mens, og den kom med 28 dages cyklus. Jeg vil helt klar have den lagt igen, når den tid kommer, dog måtte min mor havde fjernet den igen da hun døjede med at hun blødte rigtig meget. Jeg kunne ikke mærke den blev taget ud, den var ude på 2 sek, og det var det, og fik min mens dagen efter, og 14 dage efter startede min gravidelitet :) så ingen problemer herfra :)

30-08-2014
Millakat3
Millakat3

Har ingen erfaring med spiral, men hvad med mini piller??

30-08-2014
Baby1214
Baby1214

Ps har ikke haft gener eller lign siden. Dog bløder jeg rigtig meget men det er til at overleve og det gjorde jeg også før.

29-08-2014
plys
plys

Jeg har kobber spiral. Jeg var hunderæd for at skulle ha den sat op fordi jeg har lidt meget af vaginisme. Men ligesom dig ville jeg ikke fylde mig med hormoner nu det var ude af kroppen efter to fødsler, så spiral eller stearilisering af manden. Men det synes ingen af os. Så jeg bestilte tid hos en gynækolog i Greve da min egen læge ikke gør det da han ikke har rutinen i det og derfor ikke syntes det ville være en go ide nu jeg også havde det meget svært med underlivsundersøgelser. Min mand kørte med og jeg havde også høre alt muligt. Men men jeg blev bare SÅ positivt overrasket. Det tog tyve min fra jeg kom ind til jeg kom ud og i den tid var der også papir arbejde. Og jeg kunne ikke mærke noget. Selv da han sagde at nu nev det nok lige lidt mærkede jeg intet. Så jeg var super euforisk da jeg gik derfra.

29-08-2014
plys
plys

Det ubehageligt for mig med kondom - ellers havde det været løsningen.

29-08-2014
milzze
milzze
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...