Har i oplevet det?

Jeg er nu i uge 31, og har nu tre gange i løbet af de sidste to uger ink idag fået en trykker i ribbenene, Jordemoder siger det er babyen. Det er bare vildt ubehageligt!!! Har i også prøvet det ?

02-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Håber godt nok ikke jeg oplever det igen. Jeg har haft en nem graviditet uden opkast eller kvalme men har godt nok haft en del humørsvininger men synes jeg har sluppet billigt, indtil nu !! Håber ikke jeg ef en af dem hvor det bliver ved til jeg føder (:

03-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Jeg oplever det flere gange om dagen, og nogle gange så hårdt at jeg lige bliver rettet op :D det er super ubehageligt, men man vænner sig til det:-) (33+4)

03-09-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Rart og vide jeg ikke er den eneste !! Det gøre rigtig ondt når hun sparker, jeg kan ikke trække vejret ordenligt og kan egentlig bare kun ligge ned, andet gøre alt for ondt!

02-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Åh ja hvor kan jeg huske det. Min søn elskede at sparke på og lige under mine ribben. På et tidspunkt lå han mef numsen lige unden på mine ribben og mef benene inde under. Nøj hvor gjorde det ondt. Det blir snart bedre maven sku gerne snart synke lidt så den lille rykker lidt ned af. Hæng i ( ved godt det let at sige)

02-09-2014
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...