Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjæææælp derude!

Hej alle! Jeg har prøvet og skrive det en gang herinde men nu prøver jeg igen. Jeg har aldrig før brugt internettet til at finde veninder. Men jeg står i den situation at jeg er flyttet fra min netværk som var i Jylland. Jeg bor i Kbh og har absolut ingen veninder eller nogen og snakke med. Jeg er 19 år, er gravid med mit første barn som er en pige og har termin D 5/11. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogen som er nogenlunde min alder i København område. Som man evt kunne tage ud og hygge på cafe eller bare hjemme, eller ud og gå tur?? Mangler en god veninde.

02-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Jeg kan anbefale dig mødrehjælpen. Gik i mødregruppe med andre unge på samme alder da jeg fik min første dom 20årig.. Ikke at der er noget galt med os gamle men som ung er det ikke fedt at gave en mødregruppe med tussegamle mødre med både to eller tre eller flere børn.. De er super gode i mødrehjælpen især til netværk 😊👍

29-10-2014
MumFor4
MumFor4

Jeg er 22 har en datter på 15 mdr og bor på Nørrebro 😊

29-10-2014
Amaryllis1
Amaryllis1

Ja man kan ikke have for lidt veninder ! Jeg bor på Østerbro :)

03-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Jeg bor tæt på Roskilde som ik er langt frs Kbh jeg er lige blevet 30 og har en søn på 14 mdr. Hvis det ku have interesse. Jeg var selv 18 da jeg fik min første så ved hvordan der er ar være ung mor

03-09-2014
nullehaj
nullehaj

hvor omkring KBH er det du, bor? det er et meget stort område og jeg snakker om erfaring når jeg siger det skal være nogen i nærheden :) ps. jeg ville også mene at du skal søge en mødre gruppe når du er inde i kbh er der store mugligheder for at din sygepleje sætter dig sammen med ndre på samme alder :)

03-09-2014
bastian 2014
bastian 2014

Tak for svar. Hm jeg blev ikke tilbudt det men kan jo være jeg får tilbud når jeg har født (: og jeg har bare aldrig haft veninder meget ældre end mig, men gøre da ikke noget hvis de er 10 år ældre, så længe man kan snakke osv. :)

02-09-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Nu bor jeg ikke i KBH og er også 32. Men tænker på om du har spurgt din jordemoder om hun kan hjælpe dig med kontakt til andre unge piger?

Ved da at når man ikke er ældre end du, så bliver man tilbudt at komme i mødregruppe FØR man har født mange steder i landet. Gælder det ikke også der hvor du bor?

Ellers vare det jo ikke så længe før den lille kommer og så er der mange tilbud du kan deltage i og derigennem møde andre med små børn og måske finde veninder.

Og så skal man måske være lidt mere åben og ikke hænge sig i fx. alder. Jeg har flere veninder der enten er 10 år ældre end mig, eller 8 år yngre:-)!

02-09-2014
Sille719
Sille719
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...