Gode ideer om putning?

Hej jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skAl putte min søn.., han tar ikke sut og vil kun ammes, han falder for det meste i søvn når jeg ammer ham, menda det ikke er i den dybe søvn åbner han øjnene når jeg ligger ham, så vil han ammes igen.., og da det gentager får han mavepine pga for meget mad., ogdet bliver også sværtfor mig.., hvad kan jeg gøre så han selv falder i søvn?

03-09-2014
Tullek
Tullek

Kan jo ikke sige om det er sådan for alle. Men den nemmeste periode og putte til natten var da han var 4-6mdr. Og nu er han så ti mdr og er nemmest at putte om dagen i barnevognen. Når kun lige at rulle rundt om blokken så sover han. I starten svøbte jeg i en stofble, men det kan være din søn er for stor til at ku være deri. Min søn fik flaske fra han var 3 1/2 mdr og der var ingen problemer i at droppe amningen, da det ikke ville fungere ordentligt. Uh må være hårdt at manden er væk, men vær forberedt på at nogle dage er mor bare bedst. Har du prøvet at trille med barnevognen en tur?

08-09-2014
Tapirta
Tapirta

Ammede også liggende om aften. Gør du det?

08-09-2014
Tapirta
Tapirta

Uhh.. Kender det. Svøbte i enten et babytæppe eller dynen alt efter hvor varmt det er. Tænker lidt at de mærker at varmen forsvinder når man lægger dem, men dynen gør at de ikke mærke varmetabet på samme måde. Da min søn blev fire måneder kunne han falde i søvn ved siden af mig, og så mærkede han ikke at jeg rejste mig og flyttede ham.

08-09-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...