Sove i barnevogn hos dagplejemor

Min datter er 1 år og 8 mdr. og er en robust pige (13-14 kg). Igår da jeg hentede hende hos dp fandt jeg ud af at den store dreng som er der sover indenfor på en madras til sin middagslur. Dp fortalte at det gør alle børn hos hende fra de er 2 år. Dels var det for at undgå løft af børn til barnevognen, dels var det fordi hun ikke havde så mange barnevogne. Hun mente at min datter snart er så stor (tung) at hun også vil flytte hende indenfor på gulvet. Personligt synes jeg at man sover meget bedre udenfor - selv som voksen er man bedre udhvilet hvis man sover i telt frem for indenfor - så synes det er en rigtig dårlig ide. Hvad er reglerne hos jeres dp eller i vuggestuer?

04-09-2014
MorN
MorN

Ved ikke helt begrundelsen, men noget med at det er magtanvendelse når de er over to år. Og det er ikke kun vores vuggestue det gælder alle vuggestuer i Københavns kommune...

05-09-2014
Tka84
Tka84

Bettina78: vi må flytte til Middelfart :) lyder smart at børnene selv kan kravle op. Det må vi få lært vores datter. God weekend også til dig :)

05-09-2014
MorN
MorN

Tha84: hvorfor må de ikke være spændt fast når de fylder to år? Den regel har jeg aldrig hørt om. Og hvor er det da øv for jer! Men det var jo ikke begrundelsen her, så vil stadigvæk forsøge at finde en løsning :)

05-09-2014
MorN
MorN

Hos mig og alle mine kollegaer sover børnene længst muligt i barnevogn- langt de fleste, indtil de starter i børnehave (Middelfart kommune)
... Men hos mig er børnene ikke ret gamle (16-18 måneder), før de selv kan kravle op i vognen alene ved at kravle på barnevognsstellet.

Jeg håber, din datter får lov til at sove i sin vogn, som I ønsker.
Rigtig god weekend :-)

Bettina

05-09-2014
bettina78
bettina78

I vores vuggestue (Københavns kommune), må de ikke sove i barnevogn når de bliver to år fordi de ikke må være spændt fast når de bliver 2. Det synes jeg også er mega ærgerligt...

05-09-2014
Tka84
Tka84

Tusind tak for jeres svar. Det er dejligt at høre at det ikke bare er mig som er urimelig i mit ønske. Jeg vil undersøge muligheden for en stige og hvis nødvendigt købe en ekstra barnevogn til hende.

04-09-2014
MorN
MorN

Prøv at foreslå din dp at dit barn selv lærer at kravle op i vognen. Det har de lært i Hs dagpleje da den ene af dp'erne (det er privat stordagpleje med 3 dp'er ) er gravid og har bækkenløsning. Jeg er også af den holdning at de ikke skal sove inde, så længe de kan være i barnevognen... Håber din dp vil samarbejde når du fortælle hende dit ønske. held og lykke med hende ;-)

04-09-2014
shanoma
shanoma

Min datters dagplejer vil ha at ungerne skal sove udenfor så lang tid som mulig og de kommer først ind og sove når de ikke kan være i barnevognen mere. Men prøv at snakke med dp kontoret og har Hvad de har af regler. ☺

04-09-2014
Helle25
Helle25
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...