Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kejsersnit og amning

Hej . Jeg venter mit 3. Barn om ca tre uger. Jeg skal føde ved kejsersnit, hvilket jeg ikke har gjort de to andre gange. Nu har jeg læst at det kan gøre amningen lidt mere problematisk at jeg skal have kejsersnit. At mælken kan være længere om at løbe til tror jeg. Er der nogen herinde der har erfaring med amning efter kejsersnit ? De to andre har jeg ammet uden problemer i otte måneder, så har slet ikke tænkt at amning kan være et problem . Har I oplevet det?

04-09-2014
FrkHansen76
FrkHansen76

På rigshospitalet går de også meget op i hud mod hud kontakt lige når baby kommer ud efter kejsersnit - af samme årsag - så tror der er mere fokus på det da amningen jo er en vigtig del for baby

07-09-2014
Lonesbaby
Lonesbaby

Tak for jeres svar :) er lidt mere rolig nu. Tænker at med tålmodighed skal det nok komme. Synes at kunne huske at mælken også tog et par dage om at komme rigtigt igang ved mine to alm. fødsler .

05-09-2014
FrkHansen76
FrkHansen76

Jeg fødte ved akut kejsersnit, det tog 2 dage for mælken at løbe til, avs... Tabte også 2,5 l. Blod så min krop har været helt nede, ammede efterfølgende i 10 måneder. Held og lykke :-)

05-09-2014
frejapigen
frejapigen

Tak for jeres svar . Glad for at høre I ikke har haft problemer i den retning :) håber også jeg kan amme . Ville have svært ved at acceptere andet .. Men der kan jo være særlige grunde .

04-09-2014
FrkHansen76
FrkHansen76

jeg har fået 5 kejsersnit og har ikke haft problemer med amningen.

04-09-2014
supermortil5
supermortil5

hej :-) jeg fødte ved kejsersnit for 10 uger siden. der var ingen problemer med at mælken løb langsomt til. natten mellen 2. og 3. dagen kunne jeg virkelig mærke hvordan det begyndte. produktionen var også rigtig fin. horsens som jeg fødte på går meget op i hudmodhud kontakr med det samme. også før baby skal tjekkes af jordemødre. og ellers så bare hudmodhud så meget som overhovedet muligt :-) her kiksede amnibgen desværre efter 6 uger, men tror ikke det har noget med kejsetsnit at gøre ;-)

04-09-2014
Enmandshaer
Enmandshaer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...