Putte rutiner

Så skete det. Min pige på 1,5 år er blevet helt umulig at putte om aftenen. Vi har altid siddet med hende på skødet og givet en sutteflaske. Derefter lagt i seng. Så lå hun og snakkede lidt og måske tumle lidt rundt, men faldt i søvn inden for 20 min. Nu skriger hun lige så snart vi nærmer os sengen. Og hun kan blive ved i 2 timer. Flasken gider hun nærmest heller ikke, men fint med det for det var også på tide at komme af med den. Men hvis vi tager hende op til os, så er hun meget urolig. Og vil bare slet ikke falde i søvn. Det er enormt hårdt og vi er meget trætte. Der er ingen forskel på om det er manden eller jeg der putter. Vi bor pt i sommerhus fordi vores hus er under renovering. Kan det være en årsag ? Hvordan er jeres putte rutiner ? Har brug for lidt forskellige bud, da vi må vælge en rutine der dur for vores familie.

11-09-2014
lena_berry
lena_berry

Du bliver nødt til at tage kampen op og lære hende at falde i søvn selv!!Vi havde samme problem med vores datter og det tog ca en uge at lære hende det .

29-09-2014
Baby1214
Baby1214

Andre !

14-09-2014
lena_berry
lena_berry

Tænker det godt kan være en årsag. Ved ikk hvordan hun normalt har det med forandringer? En ide kunne jo måske være at en af jer simpelthen bare tager kampen, så hun ved præcis hvem det er der putter hende. Vores putterutiner lyder til at være nogenlunde som jeres. Han får nattøj på, får en flaske og bliver derefter puttet. Vi sidder ved ham til han sover, da det bare er noget han altid har haft brug for. Førhen var det mig der puttede ham hver aften, undtagen hvis jeg ikke var hjemme. Men de sidste par måneder har det været hans far der har puttet ham, da han pludselig ikke ville puttes af mig efter der var sket noget traumatisk i mit liv. Så det er egentlig sådan det har fungeret her.

11-09-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...