Hurtigt hjælp nu!!

Jeg laver lakridssovs. Opskriften lyder Smelt honning i gryde og tilsæt eddike og kog ind... (Hvad menes der med kog ind, hvornår er det kogt ind?) Herefter tilsæt løg hvidløg peberkorn og 0,5 flaske rødvin. Lad dette koge godt ind (igen hvornår ved jeg sovsens er kogt godt ind og hvor lang tid tager det?)

13-09-2014
Annedol
Annedol

Der skal herefter tilsættes kalvefond og sovsens skal koge 30 min. Derefter skal sovsens sigtes. Og så skal den reduceres yderligere og den skal smages til med lakridspulver citronsaft og 50 g smør salt og peber.

13-09-2014
Annedol
Annedol

Når der skrives kogt ind mener jeg der er når alt væsken du tilsætter er kogt væk. Vand og alt man tilsætter fordamper. Derved er det kogt ind. Tjek evt Google

13-09-2014
nullehaj
nullehaj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...