Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Uge 9. Kvalme

Hej alle. Jeg har ikke haft problemer med kvalme eller opkast før nu. Jeg er i 9 uge, og får set simpelthen så skidt om aftenen, at jeg kaster op og sover næsten ikke. Er der andre der oplever det eller har oplevet det? Gode råd modtages mere end gerne!

14-09-2014
Sophietauchi
Sophietauchi

Jeg havde kvalme fra 7-10 uge, hvor det var så slemt, at jeg blev sygemeldt af lægen. Jeg er i 11 uge nu, og har faktisk ikke kvalme mere - kun hvis jeg ikke får spist, i det sekund, hvor jeg kan mærke at jeg er sulten. Men kvalmen er så blevet afløst af humørsvingninger og at jeg ikke kan sove mere end 2-3 af gangen.. 😞

09-12-2014
Jup88
Jup88
Barn på 1 år og 8 måneder

Jeg er kommet i uge 10 nu, og kvalmen er helt væk, men humørsvingerne er der.. Stakkels min kæreste. Jeg har hørt det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, og man kan være så heldig slet ikke at have kvalme overhovedet.

22-09-2014
Sophietauchi
Sophietauchi

Det vil jeg prøve. Er nu mere bekymret fordi at jeg har tabt mig en del og det er jo ikke den vej det skal gå. Men mange tak for hjælpen.

15-09-2014
Sophietauchi
Sophietauchi

Spis noget inden du står ud af sengen, banan, kiks. Spis ofte så du aldrig bliver sulten. Spis ikke for meget på en gang så hellere hyppigere mindre måltider. Mandler er gode. 😊 Nogen har gavn af seabands.

15-09-2014
mathildetrold
mathildetrold
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...