16mdr og nægter pludselig at spise aftensmad.

Hejsa alle. :) Håber der er nogle der kan hjælpe eller bare opmuntre lidt. Min ellers meget madglade 16mdr gamle søn er pludselig, ud af det blå, begyndt at reagere helt tosset når vi skal ha aftensmad. Han blir SÅ gal og skriger helt vildt. Og han er sulten. Modet og humøret fejler intet når vi sætter os til bords men så snart maden kommer på tallerknen går det galt. Servere pt kun livretter og simpelt mad han kender. Han får lov at spise selv og måltiderne forløber ellers helt som de plejer. Hader at han ikke får aftensmad men vil heller ikke lære ham at han bare kan få noget andet. Har dog prøvet med en rugbrødsmad men det vil han heller ikke. Der er forresten ingen problemer ved andre måltider, hverken her hjemme eller i vuggestuen. Nogen der kender problemet og kan komme med råd eller opmuntring? Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op. - En trist og frustreret mor.

25-09-2014
SofieMarie
SofieMarie

Har oplevet det samme med min datter og på præcis samme tidspunkt som med din. Her hjalp det at spise tidligere hun var simpelthen for træt og ellers blev hun sat på gulvet og fik lov at rase ud og kom så lystigt tilbage og spiste videre :-)

26-09-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 2 måneder

Hej :)

Jeg oplevede på et tidspunk det samme med min.dreng. Kun ved aftensmaden. Jeg prøvede at spise tidligere aftensmad da jeg syntes han virkede træt,og det hjalp :)
Han var simpelthen for træt til at spise selvom han var sulten og blev bare sur og tvær. Så nu spiser vi senest halv seks i stedet for seks,og har ingen problemer :)

Held med det :)

26-09-2014
kagemonster
kagemonster

Andre med tanker/idéer?? :) Vil meget gerne høre fra jer.

25-09-2014
SofieMarie
SofieMarie

Ja det har jeg da ikke lige overvejet. Må prøve at kigge imorgen når han vågner.
Mange tak. :)

25-09-2014
SofieMarie
SofieMarie

Vi har oplevet nøjagtig det samme i denne uge. Det viste sig at hun havde fået en virus som gav små blærer i munden (var meget svært at se). Lægen beordrede is og blødt mad generelt. Det virkede som om isen bedøvede munden, så når hun havde spist lidt af den kunne hun spise en blød bolle efterfølgende. Kan det måske være det?

25-09-2014
MorN
MorN

Hjæææælp kære mødre!

25-09-2014
SofieMarie
SofieMarie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...