Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

2½ årig dreng vil ikke sove

Hej, jeg håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig derude. Jeg har en skøn søn på 2½ år. Han har altid haft problemer med søvn - faktisk lige siden han blev født. De første 3 mdr havde han kolik og derefter fortsatte rigtig mange søvnproblemer. Jeg har altid fundet løsninger på hvert problem der var men nu er jeg helt på bar bund! Når han skal sove til nat bliver han altid puttet kl 20.00. Desværre har han længe kunne kravle ud af tremmesengen så vi blev nødt til at finde på noget. Vi valgte at give ham en barnevognssele på ham når han blev puttet og det virkede godt i lang tid. Nu er problemet at han har lært at komme ud af selen. Vi har virkelig prøvet ALT for at han havde sværere ved at komme ud af den men han er en meget kvik dreng der regner en ny løsning ud i løbet af et par dage. Han bliver ved med at stå op og blive langt tilbage i sengen i mindst 2 timer efter første gang. Det vil sige at han tidligst sover kl 22.00!!! Nu er problemet også kommet til middagsluren hvor han kravler ud af barnevognen flere gange. Hvad kan jeg gøre? (Undskyld det blev lidt langt)

28-09-2014
Snuller3
Snuller3

Har også et problem med at få vores dreng til at sove om aften.

Her putter vi først kl 21 for ellers som dig ville det tag 2 timer at få ham til at sove.
Men ved at vi putter ved 21 tiden tager det mellem 10-30 min og få ham til at sove, da han har fået en time mere at brande krudt af i. Og få lidt mere tid med mor og far hvor vi leger og gør ham træt eller bare sidder og hygger i sengen enden med taplet eller en bog.

Vi spiser kl 17.30 og bagefter går vi for det meste ud og leger eller er. Hvor efter han kommer i et varmt bad for at blive lidt ekstra træt.

30-09-2014
putte87
putte87

Min drengs middagslur kan ikke rigtig afkortes mere end den er synes jeg. Han sover aldrig mere end 2 timer og tit er det kun 1 time. Tror desværre ikke det hjælper :(

29-09-2014
Snuller3
Snuller3

Vores dreng er tre og han sov to-tre timers middagslur, og havde aftenshow også. Lige indtil de i børnehave havde afkortet hans middagslur til halvandet time

28-09-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...