Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

HJÆLP :(

Jeg har en datter på syv måneder. Selvom det er en alder hvor hun for længst burde have faste puteritualer, så er det bare fuldstændig umulig at få indført herhjemme. Hun bliver vugget i søvn i mine arme, hver gang hun skal sove. Og det er ikke uden protester. Hun bliver fuldstændig hysterisk og falder grædende i søvn (hvis det overhovedet lykkedes at få hende til at sove) hvilket får mig til at føle mig som en totalt mislykket mor :( jeg har forsøgt at putte hende i sin egen seng et par gange, men efter hun bare har grædt ender det alligevel altid med at jeg tager hende op og vugger. Er bange for at jeg har ødelagt hendes søvnrytme fuldstændig :( og det skal siges at hun vejer over 8 kg, det begynder at blive tungt, da jeg også er gravid. Hvordan kommer jeg videre til, at hun kan falde i søvn i sin egen seng uden at blive vugget i søvn hos Mig?Kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal gribe det an. Håber på gode råd fra en masse seje mødre.

07-10-2014
Ayse25
Ayse25

Hun er lige blevet ramt af sygdom :( så lige nu er hun meget hos mig da hun mangler tryghed og nærhed. Det er lidt forskeligt. Hvis hun græder meget voldsomt og ulykkeligt tager jeg hende op til mig og trøster, og andre gange er det også nok bare at høre min stemme og holde hånd. :)

13-10-2014
Ayse25
Ayse25

Dejligt at høre det går fremad 😉Hvad gør du når hun bliver ked af det ??

12-10-2014
Baby1214
Baby1214

:-)

11-10-2014
Ayse25
Ayse25

ManneP det er fordi jeg er bange for at hun ikke kan få vejret :-D Har det bedst med at hun sover på ryggen, selvom hun er gammel nok til at kunne sove på maven. 

Det er nu 3 dag siden jeg begyndte at lægge hende i sengen, og det er faktisk fremgang. Hun græder selvfølgelig stadigvæk, men slet ikke i samme grad som den første aften. Jeg må ha gjort et eller andet rigtigt takket være jeres gode råd, så mange tak :-)

10-10-2014
Ayse25
Ayse25

Baby1214 jo hun bruger sut :-) 
Men den har ikke været nok til at trøste hende. Jeg har forsøgt som du siger at holde hånden på hendes bryst, men det hjalp desværre heller ikke ret meget :-( Hun bliver fuldstændig hysterisk.

10-10-2014
Ayse25
Ayse25

Har du prøvet at ligge en hånd på hendes bryst ?Bruger hun sut?

09-10-2014
Baby1214
Baby1214

Hehe ja det virkede sådan når jeg ikke engang nåede døren :)

09-10-2014
Ayse25
Ayse25

Jeg sidder faktisk inde i værelset og venter:) Har prøvet det der med at tage hende op når hun er ked af det, men så er det som om hun ikke forstår hvad det er jeg vil have hende til, for lige nu græder hun jo meget. Istedet hører hun min stemme og mærker min hånd.

09-10-2014
Ayse25
Ayse25

Ville ikke gå fra hende hvis hun er ked af det !!Så har hun brug for dig.Tag hende op når hun er ked af det og trøst hende også ligge hende tilbage i sengen .Måske skal du gøre det 10 gange ,det tog noget tid med vores datter .Din datter er stadig ikke gammel nok til at løbe om hjørner med dig eller være udspekuleret for så kommer mor.Selvom det nogen gange virker sådan😉

09-10-2014
Baby1214
Baby1214

Mannep jeg har også selv haft den op med sp, hun sagde faktisk nogenlunde det samme. Men det er bare en stor hjælp at tale med nogen som selv står eller har stået i situationen :-) Jeg startede som sagt igår med at lægge hende i egen seng, og alle gangene har hun grædt rigtig meget. Håber ikke det vil tage mere end 3-5 dage som du siger, for det er ikke til at holde ud. Hun var stædig igår og vendte sig med vilje om på maven for så kommer mor jo og vender mig;-) Hvem siger at babyer ikke kan være snu? Hehe

09-10-2014
Ayse25
Ayse25

Er der andre forældre der har samme problem? Eller som kan komme med gode råd? :-)

08-10-2014
Ayse25
Ayse25

Er opmærksom på hendes signaler, men jo det er ellers rigtigt... :)

08-10-2014
Ayse25
Ayse25

Kig på tidspunktet for hvornår du lægger hende. Et overtræt barn har meget sværre ved at falde i søvn.

08-10-2014
en lille igen
en lille igen

Baby1214 jo min mand kunne sagtens tage over. Men det er min egen skyld da jeg ikke tror at andre end mig kan få hende til at falde i søvn. Og nu hvor vi også har haft problemer med hendes søvn, ja så har det altid bare været mig der gik ind. Men det skal der helt sikkert laves om på.

08-10-2014
Ayse25
Ayse25

ManneP det er så dejligt for jer. Misunder simpelthen alle de forældre der bare kan putte deres guld i sengen, sige godnat og gå ud. Jeg startede allerede iaftes med at putte hende i egen seng, indtil hun faldt i søvn. Men hold nu op, det gjorde så ondt at se og høre på. Var hård og konsekvent. Tog hende slet ikke op da hun græd, men hun fik lov til at mærke min hånd, så hun stadig vidste at jeg er der. Efter ca 30-40 min faldt hun selv i søvn, dog grædende. Og det kan ved jeg et eller andet sted ikke om det er okay :-( ?

08-10-2014
Ayse25
Ayse25

Ja jeg indførte dem allerede der ,så hun lærte stille og roligt at nu er det sengetid .Med tiden er der kommet lidt ting til .Starter med bad,nattøj ,børste tænder .Så ammer jeg og jeg læser en historie.Tænder spilledåsen også er det godnat 😉Du er på ingen måde en dårlig mor.Kan din mand evt tage over?Måske hun kan mærke du ikke rigtig har overskuddet og derfor er det svært.Det kan jeg mærke med vores datter ,de dage hvor vi er trætte fordi hun sover dårligt om natten ,ja så er alting også bare mere besværligt .God ide med at holde hende i hånden ,så længe hun ikke falder i søvn før du slipper .

07-10-2014
Baby1214
Baby1214

Ja hun er bestemt gammel nok til selv at kunne sove i egen seng. Men har simpelthen haft det så skidt i min graviditet at jeg bare ikke har magtet de kampe. Det er fuldstændig idiotisk og dumt af mig. For nu går det jo udover min lille snut :-( Jo tidligere jo bedre, så det er bare super fedt for dig :-) Men indførte du allerede de putteritualer da hun var 4 måneder? Jeg har prøvet at ligge hende i sengen mens jeg holder hendes hånd så hun stadig kan mærke mig, men det hjalp heller ikke. Føler faktisk slet ikke at der er noget der hjælper for hun er også begyndt at klage utrolig meget når hun skal vugges i mine arme, så jeg føler mig totalt hjælpeløs og dårlig mor :( kan simpelthen ikke klare at høre hende græde så voldsomt. Men du har fuldstændig ret, man må ikke give op.

07-10-2014
Ayse25
Ayse25

Puha det må være hårdt og især når du også er gravid 😃Tænker at hun er gammel nok til at falde i søvn uden hjælp .Jeg lærte vores datter det da hun var fire måneder og nu er hun knap ni måneder og nu kan vi bare sige godnat også gå ud af værelset .Jeg gjorde det at jeg indførte putteritualer ,nattøj og spilledåse også blev hun puttet med Putteklud og sut.I starten sad jeg i værelset så hun ikke kunne se mig men høre mig og hvis hun blev ked af det tog jeg hende op og trøstede hende og lagde hende ned igen .Nogle dage kunne jeg gøre det 10 gange men efter knap 14 dage kunne jeg så småt begynde at gå ud af værelset .Nu skal vi måske op 1-2 gange efter hun er puttet ,men for det meste siger hun ikke en lyd.Det er vigtig du er konsekvent og ikke giver op .Held og lykke😉

07-10-2014
Baby1214
Baby1214
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...