Vil pludselig ikke have ske mad..

Min datter bliver 6 måneder på fredag, og har i lidt over to måneder, fået grød og mos. MEN de sidste to dage, har hun pludselig ikke ville have hverken det ene eller det andet. Næste. Kun sine flasker. Hun åbner munden, og får maden ind, men. Så bliver det spyttet ud! Er det normalt med sådanne perioder? Hun får også allomin syrnet 2, og ved ikke om jeg de her dage sksl give hende 1'eren, da 2'eren kun er tilskudsblanding.

13-10-2014
CamiBB
CamiBB

Hvis man prøver med lidt rugbrød, er bondebrød så ikke bedst at starte med, da det er meget blødt? Hun er så smidt begyndt at prøve selv, bla. Med advokado. Sikke et svineri, men hun hygger sig :)

14-10-2014
CamiBB
CamiBB

Tænker også om hun måske vil i gang med at sanse maden med fingrene. Kogt blomkål og broccoli er nemt atstarte med.

14-10-2014
Omor
Omor

Du kan godt prøve med en pause, men måske hun bare er klar til noget mere. H begyndte på rugbrød lige før han var 6 måneder fordi han ikke rigtig gad noget grød længere. jeg skar det ud i meget små bidder og så hældte jeg lidt mælk på tallerkenen som brødet kunne suge, så det blev blødt og nemt at arbejde med i den lille mund. det var et hit!!!

14-10-2014
shanoma
shanoma

Hej min søn gjorde det samme og fik at vide af SP at vi skulle holde pause et par dag og så starte op igen. Du kunne prøve det.

14-10-2014
Mille378
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...