Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning og rygning

Hvordan har i det omkring rygning når i ammer? Jeg valgte selv at stoppe under min graviditet, men jeg kan godt mærke at jeg savner det engang i mellem:-)

19-10-2014
CindieDavid
CindieDavid
Planlægger

Det tror jeg helt bestemt at jeg gør, jeg vil have det så dårligt med at det skulle gå ud over min dejlige skat, det ikke fair. Nogle gange bliver man bare så fristed når kæresten og venner ryger☺️

20-10-2014
CindieDavid
CindieDavid

jeg stoppede med at ryge den dag jeg testede positiv og er ikke begyndt igen, det er nu lidt over 3 år siden... jeg savner det ikke mere og har det ret stramt med gravide/ammende som ryger.. men det havde jeg nu også da jeg selv var ryger, så er ikke bare blevet super hellig efter eget rygestop ;-) oprettede for noget tid siden en tråd her inde som hedder: skal baby bare ha sin smøg? læs evt den hvis du savner lidt motivation ;-) håber for både dig og dit barn at du holder rygestoppet, baby skal jo også gerne have sin mor i mange mange år ;-)

20-10-2014
shanoma
shanoma

Forståeligt, de kan ikke selv sige fra. Og det første lange tid kan man ikke rigtig ryge, babyen vil jo helst ligge hos moren, og det ville da ikke være rart hvis hun lugtede af er askebæger 😊

20-10-2014
CindieDavid
CindieDavid

Jeg stoppede også med at ryge da jeg blev gravid, og er rigtig glad for det:-) når vores lille pige kommer, forhåbentlig snart (40+2) så holder jeg mig stadig fra smøgerne;-) jeg har det fint med at ryge så længe det kun er mig selv det går ud over, men når det kan have konsekvenser for andre så står jeg af, og specielt når det er vores nyfødte:-)

20-10-2014
Familien Hulv
Familien Hulv
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...