Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vasketøj???

Hvad vil i sige er bedst rent?? Jeg skal have vasket min datter tøj, jeg er snart 39 uger hen og skal have vasket alt hendes tøj, der er to muligheder, kan vælge og vaske det hele i hånden, eller kan vaske det nede i vaskekælderen. Problemet er bare at svigermor sige/synes at vaskekælderen er klam når det kommer til babytøj, fordi mage folk vasker jo deres tøj der og nogen propper også deres sko derind. Og jeg er sådan midt imellem, fordi en vaskemaskine skal jo gøre det rent men hvad nu hvis hun har ret og det er renere at vaske det i hånden?? Hvad mener/synes i ?

25-10-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Maskine.. Og hvis du er bange for maskinen er 'beskidt' så lav en kogevask uden noget i som andre skriver..

Svigermor skal blande sig uden om... Hvad andet skal hun bestemme..?

Hvis din mand mener tøjet skal håndvaskes så synes jeg bare at HAN skal komme igang nu...

26-10-2014
Chili46
Chili46

Bor i ved dine svigerforældre ? eller i lejlighed.

Jeg ville til hver en tid vaske det i maskine som en anden skriver kunne man jo lige køre en vask uden tøj først for at gøre maskinen ren. og derefter vaske ens eget tøj.
Hvis i bor i lejlighed selv så hvorfor ikke købe en vaskemaskine og sætte i lejligheden.?

26-10-2014
putte87
putte87

Hvad med at gøre det klart for din svigermor at det er din datter og du selv kan vurdere hvad du mener er bedst for både din datter og dig selv. Du ved også godt selv at hver gang du bukker under for svigermor jo mere vil hun have på sin måde. Ellers må hun vaske tøjet for dig ;) det får du da ikke tid til. Du skal slappe af og nyde at være mor, ikke en hoppende rengøringskvinde hver gang hun siger gør rent

26-10-2014
Kaninuss
Kaninuss

Ja nu er det også lige sådan at jeg bor med svigerfamilien. De ser nok at jeg skal gøre alt det sure arbejde som at gære rent her i hjemmet imens de ikke skal gøre en skid og andet end at passe min baby... Ved ikke om det bliver sådan men frygter lidt. Jeg snakker aldrig hvad jeg mener, bukker bare under og gøre hvad hun siger fordi jeg aldrig i midt liv har mødt en der tripper så meget som hun gør. Men når jeg først har min datter så kan alle fandme godt glemme at det mig som skal ordne tingene! Jeg får en datter og hende skal jeg fandme nyde som jeg vil! Ingen skal bestemme over mig længere. Er rimelig godt træt af det! Derfor jeg skal vaske tøjet i hænderne og ikke i vaskemaskinen fordi hun lige synes at det er renere.

25-10-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Hov!

Og hvornår skal du så snuppe en lur, bade, spise mm?!!

25-10-2014
Sille719
Sille719

Ja god idé at spørge en fagperson og få hendes vurdering. For er ret sikker på at hun siger vaskemaskine:-)!

Du har måske også tid til at vaske det hele i hånden nu, men når den lille først er kommet, ja så har jeg svært ved at se at du får tid til at vaske i hånden.

Især hvis du får er barn der gylper helt vildt, som vores dreng gjorde. Ja så kan du altså lave andet end at vaske og passe baby!
Og hvirn

25-10-2014
Sille719
Sille719

Ved sku ikke, vil jo gerne have det skal være rent men hvis det er bedre og vaske i vaskemaskinen så vil jeg da hellere det istedet for at sidde/stå på gulvet i badeværelset og vaske alt hendes tøj. Manden siger vil skal gøre det hans mor siger fordi så har hun vel sikkert også ret. Han er meget mors dreng. :D tænker jeg lige spørg Jordemoder hvad hun synes er mest rent :) men tusinde tak for jeres svar!!!

25-10-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Jamen det skal svigermor vel slet ikke blande sig i?!

Min svigermor eller andre for den sags skyld, skal da ikke blande sig i hvordan JEG vasker vores vasketøj!!

Ville siger til svigermor at du skam har helt styr på hvordan man vasker tøj, så det behøver hun ikke bekymre sig om:-)!

Ja håndklæder, stofbleer, sengetøj mm vasker jeg altid på min. 60 grader. Noget bliver vasket på 90.

25-10-2014
Sille719
Sille719

Ja ved ikke hvad hun(svigermor) tænker fremover jeg skal gøre der, jeg havde bare tænkt og bruge vaskemaskine men skulle jeg så ikke alligevel når hun mener noget andet. Altså tænker også på hvad med lagen og håndklæder som hedder 60 grader i vaskemaskine? Det kan da ikke være godt nok hvis det bliver gjordet i hånden vel??

25-10-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Altså du kan vel ikke vaske al babytøjet i hånden fremover?
Eller hvad er planen der? Altså på sigt?

Hvis du mener maskinen er beskidt, så lad den køre en tur på 90 grader UDEN tøj. Så er maskinen ihvertfald ren:-).

Men jeg ville nu foretrække at vaske i maskinen, fremfor hånden!

25-10-2014
Sille719
Sille719

Af egen erfaring er vaskemaskine og vaskeri bedst. Synes altid der er sæberester når man vasker i hånden og vaskemaskinerne på vaskeriet er altså rene nok

25-10-2014
morbritt85
morbritt85

Ikke i vaskemaskine men i hånden hos svigermor. Ved slet ikke hvor det skal vaskes

25-10-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Kan du vaske tøjet hjemme hos din svigermor? vaskemaskinerne i kælderen burde være rene nok til at du kan vaske baby tøj dernede.

25-10-2014
Helle25
Helle25
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...