Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning og mme

Hej! Til jer det giver både bryst og mme - er der noget system i, hvornår på dagen i ammer og hvornår I giver flaske? Min dreng er 3 uger, og jeg kan mærke med mig selv, at jeg gerne langsomt vil stoppe med at amme og have ham over på mme. Jeg er begyndt at give ham en flakse morgen og aften, og ellers ammer jeg ham resten af tiden. 😊 Gode råd mod luft i maven, modtages også gerne! 😁 Når Mikkel har fået mad for anden gang om natten, ca ved 4 tiden, så starter balladen - han presser og presser og prutter, har lukkede øjne, men er helt rød i hovedet og virker meget tilpas 😢 det fortsætter så indtil han vågner så meget at jeg må tage ham op, ca ved 7 tiden! sommetider også når han sover i barnevognen om dagen.

27-10-2014
Melissa87
Melissa87

Det skal du jo også selv bestemme,det skal jo være det du har det bedst med 😉Det var ikke for at snage.Det lyder da godt at du ligeså stille kan trappe ned .Hvilke d dråber giver du ham ?Nogle kan nemlig give ondt i maven .Prøv dem fra Skanderborg apotek hvis du ikke allerede gør det.Nej det er ikke meget søvn ,vores datter er snart 10 måneder og sover stadig rigtig dårligt .

28-10-2014
Baby1214
Baby1214

Jeg gider helt ærligt ikke amme - kan egentlig ikke lige sætte en finger på hvorfor 😊har haft besøg af sp idag og det er helt fint med hende. Hun siger jeg kan skifte en amning ud med flaske ca hver fjerde dag.
Håber godt nok snart det luft i maven bliver bedre - det er synd for ham og så er det ikke meget søvn man får.

28-10-2014
Melissa87
Melissa87

Kan du ikke skifte nogle flere amninger ud i løbet af dagen med flaske ?Mener det er 1/6 hans vægt han skal have til hver måltid!!Men tag en snak med sp

27-10-2014
Baby1214
Baby1214

Hej ;0)Må jeg spørge om hvorfor du vil stoppe amningen ?Har du snakket med sp?Vores datter klemte også meget i starten og blev helt rød i hovedet men det er blevet meget bedre.Prøv at cykle med hans ben dagligt ,det kan hjælpe ham til at komme af med noget luft .

27-10-2014
Baby1214
Baby1214
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...