Hvad kan jeg forvente?

To lange år, hvor man hver måned har krydset fingre, at man endelig kunne sige man var blevet gravid, men dette skete desværre ikke, og nu har min kæreste og jeg taget den beslutning at få hjælp på en anden måde, på fredag skal vi for første gang på fertilitetsklinikken, og føler mig meget nervøs, da jeg jo er bange for at det måske mig der er noget helt galt med, da min kæreste er i tip top. - Jeg kunne godt tænke mig at høre om hvad man kan forvente med den første gang, og er det en proces der tager langtid hvis de skal hjælpe en, altså angående vente tid ved fertilitetsklinikken og hvor meget man sådan skal igennem? hvis der er nogle som der har prøvet det, og som ved noget om det, ville det være skønt og høre lidt om. (:

01-11-2014
krydserfingre
krydserfingre
Planlægger

Opper lige denne også for at fjerne de spam indlæg

22-09-2015
nullehaj
nullehaj

Er der nogen der ved hvad status er nu for Skejby fertilitetsklinik? Har hørt at fertilitetsklinikken skal flyttes, hvilke godt kan bekymre mig lidt da vi snart skal ind til vores første samtale og har ellers hørt så meget godt om Skejby alle steder?

15-09-2015
Newstar
Newstar

Det er også forskelligt mht krav. Vi var på Skive Fertilitetsklinik. Indenda havde vi været på sygehuset. Håber det lykkedes for jer.

02-11-2014
7780
7780

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

02-11-2014
krydserfingre
krydserfingre

Det er bare helt i orden (:

02-11-2014
krydserfingre
krydserfingre

jeg vil helt sikkert lige kigge på den hjemme side, jeg skal på Randers sygehus.
vægt tab tror jeg ikke er nødvendig, da jeg er lille bygget.

krydser fingre for at de kan hjælpe mig, ligesom de har hjulpet jer.

01-11-2014
krydserfingre
krydserfingre

mht kurset. Skulle tage hormoner med sprøjte og skulle derfor lære at stikke mig. Vi hørte også mere praktisk om behandlingerne. Mht de forskellige behandlinger, prøv at se her: http://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger+og+centre/kvindeafdelingen/fertilitetsklinikken+skive Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor du skal hen.

01-11-2014
7780
7780

Hvad går det der kursus ud på, "lær at stikke dig" lyder lidt vildt
Da du var igennem reagensglas forsøg, hvordan forgik det og skulle du ændre din livsstil?
hvis jeg må spørge (:

01-11-2014
krydserfingre
krydserfingre

Hej. Der kan være flere ting, der spiller ind. Skal man feks. tabe sig ?. Så går der lidt tid, inden man kommer i gang. Hvilken slags behandling man skal igennem. Var også på et "lær at stikke dig" kursus. Hvor der også var praktisk info om behandlingerne. Jeg tabte mig 17 kg. og var igennem et reagensglas forsøg (IVF) og så var der gevinst. Vi var i Skive. De har lidt skrabbe krav, men er drøn professionelle.

01-11-2014
7780
7780
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...