Sten i pungen??

Hej mødre.., jeg har en dejlig søn på 5 mdr snart, da han blev født havde han kun en sten i pungen men i hans 5 ugers kontrol hos lægen havde han dem begge i pungen og det blev jeg self meget glad for.., men idag til hans 5 mdr s undersøgelse sagde lægen at den ene ikke var nede idag:(? Hun sagde at vi skulle til ultralysscanning og det kunne være den skulle stabiliseres,, selv tanken ved et indgreb gør mig angst😥 men er der nogen der vil dele deres erfaringer med mig så jeg kan være lidt roligere og blive lettet?

03-11-2014
Tullek
Tullek

Tusinde tak for jeres svar og fordi i gad bruge tid til mig, håber de falder ned af sig selv.., men det er godt de bare skal scannes i første omgang. Jeg fik af hvide at hvis ikke de faldt af sig selv skulle han blive opereret i mindre end et års alderen da det ellers ville risikere lav sædproduktion:((

04-11-2014
Tullek
Tullek

Min venindes søn opdagede ved sundhedsplejersken i skolen at der kun var en sten, der var faldet ned. Han fik opereret den anden ned i sidste uge og er kommet sig fint ovenpå indgrebet (11 år gammel).

04-11-2014
MunkaPi
MunkaPi

Mener først at det er omkring et år de vil gøre noget ved det hvis ikke de er faldet ned. Min søn er blevet tjekket alle de gange vi har været hos lægen til undersøgelser. Han er et år nu. Min mand er blevet opereret for det som barn. Vær obs på at det kan have betydning for fertiliteten som voksen.

04-11-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...