Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

amning

Hvade sundhedsplejerske i går og vores dreng på 5 uger vejede 4360 ( ved fødsel 3660) han spiser, sover og vi har god kontakt med ham. han har ikke skrige ture i flere timer. men hun mener han skal have flaske? er utrolig ked det for vil gerne fortsætte med at amme. nogle herinde som ved om hans vægt er ok han 5 uger på lørdag d 8 nov?

07-11-2014
lille Mette
lille Mette

Er sikker på at din læge bakker dig op når I skal til 5 uger undersøgelse ;-) Hvis ikke du allerede har været :-)

07-11-2014
Beo79
Beo79

Forstår ikke din SP. Hun skal da støtte dig i amning for det er da det bedste for din søn. Min søn vejede 3.090 g ved fødsel og han vejede 3.980 g da han næsten var 6 uger. Så længe han trives og tager på i vægt kan jeg ikke se at en flaske burde være nødvendig. Husk at hun kun er en slags vejleder og du kan tage det fra hende som du kan bruge ;-)

07-11-2014
Beo79
Beo79

Mange tak for alle svarne det hjælper at høre der er andre der har samme synspunkt som os

07-11-2014
lille Mette
lille Mette

Er sikker på at din sundhedsplejerske ikke foreslår mme for at ødelægge din amning, eller for at genere dig!
Er sikker på at hun siger det fordi hun er bekymret for din babys trivsel. Og for at hjælpe dig!

Synes da du skal fortsætte med amningen, men supplerer med mme efter amning. For hvis du tilbyder din dreng mme efter amning, så finder du jo ud af om han får nok.
Tager han imod, ja så får han jo nok ikke nok ved amning. Og afviser han, så trives han sikkert med amningen.

Men lad være med at opfatte det som en magtkamp mellem dig og sundhedsplejersken. Hun er der KUN for at hjælpe og støtte dig og baby!

Håber du kan fortsætte med amningen som du ønsker:-)

07-11-2014
Sille719
Sille719

Årh, fis da med hende! Blir så irriteret på de reglrytter-sundhedplejersker nogen gange. De skulle få næsen ud af de bøger og kigge på hvordan barn og mor har det i stedet!
Hvis din dreng sover godt, har nogle gode vågne perioder hvor i kan komme i fin kontakt, virker tilpas og tager fint på (som det jo lyder til han gør :) ) så fortsæt amningen og nyd det! :)

07-11-2014
SofieMarie
SofieMarie

Synes umiddelbart hans vægt lyder fint .Mener det er 200 gram ugen de skal tage på .Men han tabte sig vel også lidt efter fødslen ?Kan godt forstå du er ked af det og gerne vil amme og når han trives viljen fortsætte .Bare giv ham mad ligeså snart han viser tegn på det.

07-11-2014
Baby1214
Baby1214
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...