Barnevognssele i voksipose

Hej med jer :-) Jeg har arvet en voksipose, som jeg er utrolig glad for! Men nu hvor vores søn er blevet ældre er jeg nød til at have en barnevognssele i posen. Jeg har googlet løs for at finde ud af hvordan jeg skal bære mig ad med det, og flere skriver at der på voksidynen er gjort 3 steder klar til at sprætte op til sele. Jeg kan dog overhovedet ikke se disse steder på vores!!!!! Der står voksi på dynens vaskemærke, så jeg går ud fra at det må være en ægte! Dog en ældre model! Har I nogle gyldne råd til hvad jeg kan gøre? Kan jeg mon "skære" huller i voksiposen uden at alt fyldet vælter ud? HJÆLP!!! Kh. Katrine

13-11-2014
Kasto90
Kasto90

Ved ikke om det kan lade sig gøre. Men kan du selv lave de syninger, symaskine, i posen, ligesom der er lavet på forhånd i Voksi poserne, og så klippe bagefter.

13-11-2014
7780
7780

Men det er jo de syninger jeg ikke kan se der er på vores :/

13-11-2014
Kasto90
Kasto90

Min er en billig udgave. Men der var der gjort klar til at man kan klippe hul tre steder. Hvis du selv skal kaste dig ud i det, ville jeg først sy en bred syning på symaskine rundt om der hvor jeg ville klippe hul, nettop så fyldet ikke ryger ud. Det er i hvert fald sådan de også har gjort det på min pose.

13-11-2014
Tapirta
Tapirta
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...