Hjælp - opkast

Hej Jeg håber, der er andre der har haft erfaringer med dette, for jeg er ved at være i syv sind nu og ved ikke hvad jeg skal gøre. Louise er lige blevet 8 måneder og har fået skemad siden hun var 4 måneder og fuld skemad (ingen amning) og MME af kop siden hun var 6 måneder og det har bare kørt så fint, indtil nu. Det startede mandag d. 10/11 hvor vi havde haft besøg af sundhedsplejersken og fik at vide at Louise skulle have grovere mad, så jeg lavede kartoffelmos med klumper til aftensmad. Halvvejs igennem så kaster hun det hele op. Jeg antager at det er pga. klumperne. Hun sover hele natten og der er ikke noget i vuggestuen dagen efter. Tirsdag får hun kartoffelmos med lidt mindre klumper. Samme som mandag, hun kaster det hele op, smiler og drikke MME bagefter. Sover som hun skal hele natten og i vuggestuen dagen efter er der heller ikke noget. Onsdag, prøver jeg at give hende aftengrød fra Semper, kast op, smil, sover, stadig ingenting i vuggestuen. Torsdag, kartoffelsmos helt uden klumper, igen som onsdag. Fredag, det samme som torsdag, der bliver dog ikke spist så meget. Lørdag prøver jeg at give hende øllebrød (som hun elsker), igen opkast. Søndag, kartoffelmos, men med meget gulerod i så det ikke smager så meget af kartoffelmos, helt pureret, så der ingen klumper er. Opkast. Mandag, opkast i vuggestuen 2 timer efter hun har spist, og igen opkast når hun får aftensmad (denne gang kylling med butternut squasch, troede måske det var kartoflerne). Hun fik en portion grød bagefter som hun spiste uden problemer. Tirsdag, til lægen, hun fejler ikke noget som hun kan se. Grød til aftensmad og ingen opkast - jubii. Onsdag (i dag) opkald fra vuggestuen, hun har lige kastet hele sin frokost op (rugbrød med leverpostej, som hun har spist hele tiden, mens det her har stået på og ikke kastet op, før nu) Hun har spist fint i løbet af dagen, mens det har stået på, men oftest om aftenen så kommer det op igen. Hun er hverken slap eller ked af det bagefter. Hun rækker bare ud efter sin kop for at skylle det ned og smiler. Please, sig det bare er en fase. Da jeg ikke er meget for indlæggelse, da hun jo er glad, tilfreds og sover hele natten uden problemer, når hun vågner er hun glad og klar til en ny dag.

19-11-2014
Tibom
Tibom

Min søn har haft noget maveinfluenza som ikke umiddelbart gjorde andet end han var hurtig til at kaste op. Dog var han stadig i rigtig fint humør. Vi gik over til yogurt og hvidt brød noget tid for at stabilisere også undgik vi store mængder på af gangen. Det hjalp.

21-11-2014
SofieMarie
SofieMarie

Min søn har haft noget maveinfluenza som ikke umiddelbart gjorde andet end han var hurtig til at kaste op. Dog var han stadig i rigtig fint humør. Vi gik over til yogurt og hvidt brød noget tid for at stabilisere også undgik vi store mængder på af gangen. Det hjalp.

21-11-2014
SofieMarie
SofieMarie

Har ikke selv oplevet at min datter kastede op. Men jeg synes du skal tage det roligt så længe hun er ok og i godt humør. Men selvfølgelig være i dialog med læge hvis det forsætter. Vi har en klap det skal gå ned og lukke for spiserøret nå vi ikke synker mad. Der kan være problemer med den ved ny fødte. De gylper meget, men de vokser fra det. Voksne kan også få problemer med den (suger opstød). Men jeg tro nu bare hun er inde i en fase nå hun ellers er frisk og glad. Håber det gå over af sig selv.

21-11-2014
Dberg79
Dberg79
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...