Spise morgenmad

Hvor mange af jer spiser morgenmad med jeres børn i hverdagene ? Grunden til jeg spørger er fordi da vi afleverede vores datter i Legestue den anden dag, da kiggede dagplejerne meget forundret på min mand, da han sagde at vores datter havde fået morgenmad. Er det ikke meget normalt selv om man skal tidligt ud af døren ?

26-11-2014
lena_berry
lena_berry

lyder fornuftigt at de får morgenmad i inst. når i afleverer så tidligt... må jeg spørge hvad de bliver budt på?? jeg spørger fordi H, hvis han skal spise i vuggeren, får tilbudt havregrød ligesom her hjemme, men han skal snart i børnehave og de tilbyder jo også morgenmad, men har indtryk af at det ofte er morgenmadsprodukter som cornflackes og sådan noget "tomt" noget...set i forhold til den havregrød han får nu ;-) må jeg spørge jer med børnehave børn hvad de bliver tilbudt til morgenmad?

03-12-2014
shanoma
shanoma

Min søn spiser i vuggestuen, da han bliver afleveret kl. 06.30 og jeg mder kl. 7, så det kan simeplthen ikke være anderledes og så nyder vi bare fridage og weekenderne, hvor der er tid til morgenmad.

02-12-2014
TildeMa
TildeMa

Vi afleverer L & T kl. 6:30 ca. Derfor spiser de i vuggestuen så vi ikke skal have dem før op end kl.6

02-12-2014
Noejepsen
Noejepsen

Aflevere min søn lidt over 7 og han har altid spist havregrød hjemmefra, han bliver så tilbudt noget i dp. Men synes det er en god måde at starte dagen på for os.

26-11-2014
Tapirta
Tapirta

H får også morgenmad hjemme fra, typisk havregrød, synes det er rart at han får en god bund at starte dagen på.. han spiser ikke så meget i løbet af dagen, for tiden, så derfor finder jeg det endnu vigtigere at han får en god start...

26-11-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...