Hun slår og skubber...!

Hej,  Min datter på 22 mdr. er begyndt at slå og skubbe hele tiden..! Det går oftes ud over min store pige på 4 år, som bliver ked af det, for hun har jo lært man ikke må.. Når vi så fortæller, og skælder lidt ud på den lille, så står hun og griner ad mig/os..! Hun bliver sendt på sit værelse, men det hjælper lige fedt... Er der nogen der har nogle gode råd... Der er ingen tvivl om at hun er i sin første trodsalder, men har ikke været igennem noget lign. med den store af pigerne... Gode råd modtages.. :) mvh.

26-11-2014
maria90
maria90

Har samme problem. Min datter er 21 mdr. Hun slår og bider når tingene ikke går hendes vej, og det går mest ud over hunden. I dagplejen er hun den sødeste engel. Håber det blot er en fase som går hurtigt over. Det der hjælper bedst her, er at begynde og græde når hun gør det. Så kommer hun hen og aer os. Men 2 sekunder efter slår hun igen.

27-11-2014
lena_berry
lena_berry

Tusin tak for rådet, det er helt sikkert noget vi vil prøve af/fortsætte med..
Er helt enig i med dig, at hun prøver os alle sammen af.. Hun går os hjemme for tiden, da vi afventer plads i daginstitution.. Så hun får heller brugt alt sin energi, selvom vi gør vores for at den bliver brugt bare lidt.. Men vi bliver trætte før hende :/

26-11-2014
maria90
maria90

Hun udfordre jer og især hendes storesøster. Vi har i et par mnd haft samme problem her. Lidt af hvert er prøvet, og syntes klart at bære hende afsides fx sit værelse give hende legetøj og sige så må du lege her, for man må ikke slå. Og så derefter skytter sig at fortælle den store at det er korrekt at man ikke må slå, har virket bedst her. Den lille hyler som regel ved at blive fjernet og så må jeg så fortælle hende hvorfor hun kom på sit værelse. Det hjælper ihvertfald ik at skælde ud, og den store har krav på at få bekræftet at han gør det rigtige. Det er ihvertfald min teori, syntes ofte konflikterne kommer når der er travlt fx lige før aftensmad el før gæster, så min ik det er et råb om opmærksomhed????

26-11-2014
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...