Søvn baby snart 11 måneder😘

Vores datter er snart 11 måneder og sover stadig forfærdelig om natten.Hun er blevet rigtig svær at putte til natten og vågner hver anden time .Hun skriger og ligger sig i en flitsbue,ligeså snart jeg tager hende op falder hun hurtigt i søvn .Men når jeg ligger hende tilbage i sengen starter det hele forfra .Nogle gange tager det to timer før hun endelig vil sive videre selv . Om dagen er hun begyndt at brokke sig når hun skal sove nummer to lur.Kan hun allerede være klar til en lur kun!Synes godt nok det er tidligt.Hun er så træt til aftensmad at det ender i det rene kaos og vi næsten ikke kan få noget i hende .Nogle der har erfaringer med det og ved om det evt kan ændre på nattesøvnen ?Det er godt nok ved at være hårdt .De dage jeg kun har fået hende til at sove formiddag to timer falder hun i søvn imens hun får hendes natflaske /bliver ammet .Hvordan sover jeres små pus?

01-12-2014
Baby1214
Baby1214

Min pige begyndte kun at sove en lur om dagen ved 10 mdr alderen. Så prøv at skære den ene lur fra. Nogle gange er de også bare inde i en fase hvor de sover dårligere.

02-12-2014
lena_berry
lena_berry

Vi har haft en datter som var rigtigt let at lægge om nattrn men så luge pludselig villr hub slet ikke sove.. Vi puttede altid kl 20.00.. Så fandt min mand på at putte hende kl 19.00 og nu sover hun ssom hun plejede

02-12-2014
A6evre
A6evre

Synes egentlig vi har nogle gode rutiner ,men måske de skal justeres lidt .Hun har ellers været rigtig nem at putte om aftenen ,men den sidste måned har det været helt forfærdeligt .Tænker hun måske ikke er træt nok fordi hun sover for meget om dagen?De dage jeg får held til at putte hende to gange ,ligger jeg hende bare i barnevognen og hun siger ikke en lyd .Skal jeg prøve at droppe en lur også rykke formiddags luren?Tror bestemt ikke hun har ondt nogle steder ,ørene er tjekket og to nætter har hul sovet 6-7 timer i træk uden en lyd .Jeg har læst godnat og sov godt ,men synes ikke den virker .Vi er heller ikke tilhænger af at hun skal græde sig i søvn .Fortæller hende altid at vi passer på hende og at mor elsker dig inden hun sover.Sengen har vi prøvet at lave så tryg som muligt og hun har en stjernelampe hun kan ligge og falde i søvn til .Synes vi har prøvet alt 😳Hvordan ser jeres dage ud?Har I nogle gode rutiner I vil dele ud af ?

02-12-2014
Baby1214
Baby1214

Lyder som en god blanding af at kun trænge til en lur, og indarbejdelse af nye rutiner. Middagslure er til at forholde sig til (synes jeg) og det med om natten, har vi brugt at sige til vores børn, at de bare skal sove og at vi passer på dem... Held og lykke med projekt nattesøvn🌺🌸

01-12-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...