Søvn i vuggestuen! Please hjælp!!

Hej! Et spørgsmål til dem med børn i vuggestue vedr søvn. Vores datter er 11 mdr, og startede i vuggestue for to uger siden. Der er flere ting som jeg er uenig med dem i, hvordan de arbejder, men specielt hvordan de prioereterer børns søvn. Vores datter sover en halv time formiddag, (hjemme sover hun ca 1,5 timer) hvorefter hun bliver vækket (!!!) og efter middag sover hun i to timer, (hjemme sover hun ca 2-3 timer) hvorefter hun bliver vækket igen (!!!). Vi har aldig vækket hende, da vi mener at hun skal sove, så meget som hun har behov for. Har snakket med pædagogerne på stuen, og de siger at de bliver nødt til at vække børnene, da det passer bedst til medarbejdernes pauser. (!!!) Jeg har snakket med lederen i inst., som siger at børnene ikke kan sove så længe, da de ellers ikke har mulighed for at socialisere, og til at udvikles sammen med de andre børn, f.eks, sproget. Hvad mener i om dette? Og hvad oplever i andre?

01-12-2014
edwh
edwh
Barn på 3 år og 5 måneder

Hvordan går det ?

07-12-2014
7780
7780

Hvis lederen ligefrem ikke støtter dig, ville jeg overveje en anden vg. Vores datter sover en del. Jo mere og bedre hun har sovet om dagen, jo bedre om natten. I vg har de altid respekteret det og har aldrig vækket hende. Med mindre der er aftalt noget andet. Vil du ikke opdatere, når der sker nyt ?.

03-12-2014
7780
7780

Jeg er pædagog i en vuggestue. Jeg synes det lyder virkelig uprofessionelt! Tag evt. en snak med lederen igen og spørg mere indtil begrundelsen for vækningen. Hvis dette ikke hjælper, synes jeg I skal overveje at flytte til en anden institution. Søvn er bare SÅ vigtigt!

03-12-2014
Tineoo
Tineoo

I min søns vuggestue har de den holdning, at de på ingen måde vækker børn under 2 år. De børn over 2 år som bliver vækket er kun efter aftale med deres forældre, hvis de har problemer med at de ikke kan sove igen om aftenen grundet en lang eftermiddagslur. 

Jeg mener det er uproffesionelt, at man begrunder deres væknings-strategi med at det skal passe med personalets pauser. Det vigtigste må være børnenes tarv og ikke hvorvidt de ansatte kan sidde sammen og holde deres pauser. 

Jeg ville kontakte den øverste leder for alle instituationerne i området og drøfte det med vedkommende - for det lyder som en lidt hjemmestrikket praksis..

Held og lykke....

02-12-2014
TildeMa
TildeMa

I mine børns vuggestue vil de helst ikke vække børnene

02-12-2014
Noejepsen
Noejepsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...