Kan ikke selv falde i søvn

Hej alle. Vores dejlige datter på 10 mdr kan stadig ikke falde i søvn selv. Hun kan sove i barnevognen, hvis jeg går med hende, og ellers sover hun ved, at vi ligger hos hende i vores seng og løfter hende over i sin egen, når hun er faldet i søvn. Hun skriger og skriger, hvis jeg prøver at putte hende i egen seng - op til 2 timer inden hun giver op. Vi har ikke mulighed for at øve med hende i barnevognen, da vi bor på 3. sal, og hun ikke kan stå nogle steder. Nu skal hun snart starte i dagpleje, og jeg frygter det så meget, fordi hun stadig ikke kan sove selv. Ligger vi hos hende som nu, tager det ca.15-20 min. Gode råd søges!!!

10-12-2014
sandrabm
sandrabm

Ej det lyder godt nok mærkeligt! Da jeg fortalte til vores DP hvordan vores putterutiner var, sagde hun bare at det ikk var noget problem og at de nok skulle finde ud af sammen, hvad der virkede for ham derovre. Derudover sagde hun os at det var meget normalt at de godt kunne falde i søvn af sig selv i DP, men ikke kunne der hjemme.

11-12-2014
SaraKruse
SaraKruse

Håber også det hjælper, hun starter i dagpleje. Men selv dagplejemoren udtrykte i går ved besøget, at det ikke var godt, hun ikke selv kan blir lagt. Så blev jeg bare endnu mere bekymret. :( Øv! Hun ville have, vi skulle slæbe barnevognen op i lejligheden og så øve heroppe.

11-12-2014
sandrabm
sandrabm

Jeg tror simpelthen ikk du skal være bekymret. De har typisk ikk de samme vaner i dagtilbuddet som der hjemme. Vores søn bliver heller ikk lagt til at sove selv. Vi sidder ved hans seng til han sover. Men dagplejen kan sagtens bare ligge ham i barnevognen og så sover han.

11-12-2014
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...