Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Medicin

Hej efter jeg har født har jeg fået udslæt og kløe over hele kroppen, lægen kunne ikke helt vudere hvad det var men har fået det der hedder alterfast 180 mg filmovertrukne, fik afvide det var okay at tag når man ammer men der står andre steder at man helst ikke skal da det går i mælken 0,71%, andre der måske har erfarning med de piller ? Får er lidt nervøst selvom lægen sagde han ikke ville give mig noget som hun ville tag skade af..

17-12-2014
Julie kaas
Julie kaas

Hej det samme har jeg oplevet det med at klø😓😓 det var meget hårdt jeg vågnede op midt om natten fordi det kløede så meget😓 og jeg kløet så meget at det blødte flere steder, men da jeg var til lægen sagde hun det var en alergisk reaktion kroppen lavede pga kroppen som blev smallere igen. Men jeg har stadig ar flere steder fra det😒 så du må passe på med at kløe dig, håber det går over snarrest

18-12-2014
Tullek
Tullek

Kender ik pillerne men ved man kan få noget flyende (olie ligende i konsistens) som kan smørres på som kan tage kløen. Jeg har noget nælde feber og der gik jeg over til benaday da man godt måtte tage dem som gravid osv :)

17-12-2014
Mor2013
Mor2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...