Måske affektanfald..

Hej mødre Vi har en dreng på 14 måneder, for et par måneder siden, måtte vi en tur på børneafdelingen ,da han pludselig holdt op med at trække vejret og vendte det hvide ud af øjnene. Han havde samtidig feber og var forkølet. Han blev undersøgt på kryds og tværs, men lægerne fandt ikke frem til nogen årsag til de 2 anfald han havde haft. Vi håbede det bare var det, og troede måske det kunne være feber kramper. Men efter jeg har undersøgt nærmere hvad feberkramper er, er jeg kommet frem til det er det ikke. Han har siden haft anfald og han har hverken kramper, fråde om munden eller feber. Vi har igen været på børneafdelingen da han også er begyndt at have anfald hos dagplejemor. Der sker følgende: han bliver sur skriger lidt, nogen gange når han ikke at skrige, så bliver han stiv og holder få sekunder op med at trække vejret, inden han igen græder. det er så ubehageligt. Ofte er det tæt på sovetid. Han har nok alt i alt haft 10 anfald. Er der nogen der har oplevet noget lignede med jeres børn??????

20-12-2014
Oktoberbaby13
Oktoberbaby13

Hov, det kan være jeg skal forklare hvordan mit forløb. Jeg har den sag idag fået konstateret ADD, og min psykiater siger der kan være en sammenhæng, da stress muligvis kan have haft en rolle i mine affektanfald. Jeg besvimede når jeg blev stresset, sur, fik et chok osv. I weekenderne besvimede jeg lidt ekstra, da jeg højst sandsynlig havde svært ved at omstille mig til at det nu var weekend. Jeg er blevet tjekket for epilepsi og neurologer har kigget mig igennem, men de har ikke kunne finde noget. De sagde at det eneste der var at gøre var at minimere stress og uro, og ellers stå klar, hvis jeg skulle falde om. Jeg stoppede nemlig med at trække vejret i så lang tid, at jeg besvimede.

20-12-2014
Rumlepotten88
Rumlepotten88

Jeg undskylder for stavefejl. Mobilen har sit eget liv nogle gange :)

20-12-2014
Rumlepotten88
Rumlepotten88

Da jeg var lille, besvimede jeg en del. Lægerne sagde det var affektanfald. Der var desværre ingen forklaring eller løsning på det, men jeg kan betolige dig med at set stoppede omkring da jeg startede i skole.

20-12-2014
Rumlepotten88
Rumlepotten88
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...