Lyst til at blive gravid igen !

Jeg har liiiiiiiiiige fået den dejligeste datter for to måneder siden, og hun er mere end nok, jeg har stress nogen dage fordi jeg skal nå så mange ting osv. Men ! Jeg har virkelig lyst til at være gravid igen. Jeg vil rigtig gerne have mine børn har en tæt alder ! Jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg har det sådan, vil bare gerne være gravid igen i: hvad synes i ? Og hvad har i selv gjordet når i har haft lyst til en til ? Hende jeg har nu på 2 måneder er min første :)

21-12-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Iih tak for jeres svar! Sådan som i har valgt det med børn tæt på alder så de kan nyde hinanden er også sådan jeg vil have det !❤️

21-12-2014
ShaymaaSs
ShaymaaSs

Vi har også en datter på knap 8 uger, og jeg vil også super gerne være gravid igen, jeg savner maven, men jeg vil nyde min baby først, og tage den med ro:-)

21-12-2014
Familien Hulv
Familien Hulv

Har det på helt samme måde, og vi har besluttet os for at prøve på nummer 2, min søn bliver 3 måneder her juleaften :) jeg har det sådan at det kan godt være det bliver en mundfuld, men nu er vi inde i rutinen og jeg ville elske at have 2 der er så tæt på hinanden at de virkelig kan få glæde af hinanden!

21-12-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...