Dårlig ånde

Minimundus har fået udviklet virkelig dårlig ånde! I løbet af en dag kan hun lugte forskelligt - men det er altid enten som bræk eller lort. Og det til trods for at vi børster hendes tænder morgen og aften. Men det er lige som om at tandbørsten ikke får fjernet lugten - der tilsættes bare en lugt af tandpasta. Jeg har et stykke tid været tilbageholdende med at kysse hende på munden, da jeg får kvalme af det. Troede dog bare det var mig, der var noget galt med. Men nu har både Maximundus og farmand sagt til mig at de synes hun lugter. Nu er det selvfølgelig juleferie og da det har stået på et stykke tid, er det nok ikke akut nok til 1813. Både læge og tandlæge er lukket. Men efter nytår: skal jeg til tandlæge eller læge?

29-12-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Hold da op en historie. Og ja, virkelig flot at hun kunne fortælle hvad det var. Godt at det blev løst!

01-01-2015
MorN
MorN

Ja. Vi fik en tid til kl 17, dvs kun et par timers ventetid. Minimundus fortalte at det var et plaster. Jeg kunne faktisk godt huske at hun en dag sagde at hun havde et plaster i næsen, men da kunne jeg ikke se noget. Det er vist et par måneder siden...
Lægen brugte lys, en lang pincet og en tang - og fik det ud. Et plaster - fuldstændig som Minimundus havde sagt. Flot husket og formuleret af en pige på 2 år og 10 måneder, synes jeg!
I øvrigt var hun bange for at komme på hospitalet, så jeg måtte læse en bog om en dreng der skulle på hospitalet. Så snakkede vi om at det er et sted hvor lægerne hjælper børnene med at få det bedre. Og så tog vi derud.
Allerede i dag lugter hun slet ikke.
Bonus: hun har fået sin appetit igen!

31-12-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Kom du igennem til lægen? Og ikke mindst blev problemet løst?

31-12-2014
MorN
MorN

Tror at Mufufu skal have et stort nytårskram! Jeg lyste op i næsen på Minimundus og helt bagerst i det ene næsebor er der et eller andet. Hun siger selv at det er plaster. Og der er ingen tvivl om at stanken kommer derfra...
Jeg kan ikke få det ud og vores egen læge har henvist til akutklinikker, fordi de ikke har udstyret til at få det ud i praksis.
Øv. Sidder nu i kø til 1813!

30-12-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Tror at maven fungerer fint. Hun har afføring i en stor mængde hver anden dag og selvom det så er en stor mængde, så ser det normalt ud og lugter også normalt. Hun spiser, men ikke så meget som andre børn. Det er vel også derfor systemet er lidt langsomt, tænker jeg.

30-12-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Jeg ville også sige lægen ;-)

29-12-2014
Beo79
Beo79

Men hvor starter jeg så? Egen læge?

29-12-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Du skal nok til tandlæge med hende. evt en øre, hals og næse læge hvis tandlægen vurdere det. dårlig ånde kan jo stamme fra flere ting

29-12-2014
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...