Hvilken barnevogn/ kombivogn

Hvilken barnevogn/ kombivogn kan i anbefale? Vi er lidt i tvivl om hvilke mærke, og hvis man vælger en kombi vogn har jeg hørt at barnet ikke kan ligge så langt tid i vognen? Vi har en klapvogn emmejunga nitro City :) den har vi været glade for til vores søn:)

07-01-2015
Mor88
Mor88
Barn på 3 år og 1 måneder

Vi har Odder zip netop for liggelængden. Synes det er alt for kort tid de kan ligge i en kombivogn. Nu er vires søn så stor at han ikke altid behøver barnevognen når han ikke skal sove. Så vi har en Løbevogn der også er egnet til klapvogn som han også kan sove i. Det fungere rigtig fint for os ☺️

28-08-2015
TineFroberg
TineFroberg

Vi har en Mountain buggy urban jungle, som vi har været rigtig glade for. Vores søn er fra september, så allerede i marts skulle han pga. størrelse i klapvognsdelen. Jeg var lidt betænkelig ved det, men med en god sovepose og en varm dreng, har der absolut ingen problemer været. Han elsker den stadig den dag i dag som 3 årig. :)

27-08-2015
AnneK85
AnneK85

Hvordan går det med at have barnet sovende i Bugaboo'ens klapvognsdel, når den ikke kan strækkes helt ud?

27-08-2015
McJoe
McJoe

Jeg kan varmt anbefale Big Star suprême. Vi har en og min søn på 19 snart 20 mdr kan stadig være i den og den ligner stadig en sprit ny vogn. Den er ikke blevet skæv som mange beskyldte den for at blive. Det er en fantastisk lækker vogn. Vi har også valgt at investere i en emmaljunga City cross klapvogn som vi regner med at tage i brug når lillemanden vokser ud af barnevognen. Jeg er godt nok ked af at sku pakke barnevognen væk for den er skøn. Hvis jeg skal have flere børn blir det klart en Big Star suprême igen. Den kan varmt anbefales 😃. Og ja de er dyre men alle pengene værd!! Og hvis man ik er super kræsen kan man finde en brugt i rigtig god stand til overskuelige penge.

16-01-2015
nullehaj
nullehaj

Vi har også en emmaljunga Big star suprême med drejehjul ,den er bare perfekt .Den har et liggemål på 98,så det svarer til tre ca .

08-01-2015
Baby1214
Baby1214

Okey:) tusind tak.. Det bliver så også en barnevogn fra vores side :) hvor meget skal ligge længden på den minimum være?

08-01-2015
Mor88
Mor88

Vi hat valgt, emmaljunga big Star supreme. Som er en normal størrelse barnevogn. Da vi blev enige om at vi ikke ville skifte over til klapningen allerede efter et halvt år. Combovogne er smarte med de kan ikke bruge så længe.

08-01-2015
LiseBlaabjerg
LiseBlaabjerg
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...