Bøjle af højstol og juniorseng, hvornår?

Hej alle :) min dreng bliver 2 år til april, så det er ikke aktuelt lige pt, men kunne godt tænke mig at hører hvornår i tog bøjlen af jeres højstol? Vi har en trip trap, og han sidder rigtig pænt i den :) og det samme hvornår i skiftede fra tremmeseng og over til juniorseng? :)

11-01-2015
Viibse
Viibse
Barn på 1 år og 9 måneder

Lilly og Theo er 15måneder og har siddet på deres trip trap stole i en måned nu uden, da de selv kravlede op i stolen også med bøjlen på og det blev altså nogle gange lidt for farligt. Lillys ene side på tremmesengen bliver nok også snart fjernet fordi hun står med det ene ben ud over og sengebunden er så langt nede som muligt. Det går alt for hurtigt med de to :)

13-01-2015
Noejepsen
Noejepsen

Tak for svar :) så må vi hellere prøve at tage den af. Åh så store de bliver de små, jeg kan slet ikke følge med! Med hensyn til sengen, så synes jeg også at det er rart at vide hvor han er, og så længe han kan være i den, så strækker vi den nok 😊

11-01-2015
Viibse
Viibse

H er to år og otte måneder. han har siddet på trip trap uden bøjle siden han var et år og fem måneder... han sover stadig i tremmeseng og regner med han skal det indtil han selv begynder at kravle ud af den! det er nu så rart at vide hvor vi har ham ;-)

11-01-2015
shanoma
shanoma

Ift sengen, så har vi ikke en tremmeseng, så den kan jeg ikke udtale mig om.

11-01-2015
MorN
MorN

Vores datter var også omkring 1,5 år da vi tog bøjlen af hendes trip trap stol. Eller måske det endda var lidt tidligere. Hun fylder 2 i næste uge og klatrer selv op og ned og har gjort det længe.

11-01-2015
MorN
MorN

Vores dreng er halvandet og sidder uden bøjle på hans trip trap stol. Han kravler også selv op og ned.

11-01-2015
SaraKruse
SaraKruse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...