Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Blender/steamer til babymad ???

Hej de damer Håber i kan hjælpe. Jeg sidder her og roder lidt rundt på nettet fordi jeg godt kunne tænke mig sådan en steamer/blender til at lave babymaden i, istedet for at koge og mose alting.  Vil gerne høre om der er nogen der gode erfaringer med sådan nogle maskiner og evt. hvilke. Jeg har lidt kig på avent steameren (mest fordi alt det andet vi har en avent og fungerer upåklageligt) men har samtidig også fundet en maskine der gøre det samme som hedder beaba babycooker. Knus Cornelia 3

25-01-2015
Cornelia83
Cornelia83

Jeg fik en avent baby blender forærende og jeg brugte den nogle gange til at lave det kogte grønt mv til mos. Og hvis du syns der er svineri med gryder og sker så er det ingen ting i forhold til at bruge sådan en. Jeg opgav den hurtigt og jeg ville aldrig bruge penge på den eller den du skriver om. Jeg er også på stavblender ideen

25-01-2015
nullehaj
nullehaj

Jeg lavede store portioner og frøs den portions anrettede ned. Så kunne jeg varme dem op i en gryde fra dag til dag. Det fungerede fint for mig. Netop fordi jeg synes opvasken var træls:)

25-01-2015
bonnieogmads
bonnieogmads

Har heller ingen erfaring med sådan en. Men jeg synes også at perioden med mos var ret kort og jeg startede endda da han var 4mdr. Lavede en stor portion kartoffelmos, husk at den skal piskes med piskeris, da den ellers bliver meget tung. Frøs den ned i portioner der passede og lavede så nogle mindre portioner med ærtemos, gulerødder, persillerod m.m.. Havde gerne til 1-2 uger i fryseren. Og så var der altid hurtig mad.

25-01-2015
Tapirta
Tapirta

Jeg har en stavblender, men jeg syntes simpelthen ikke jeg kan blende mosen lind og fin nok.. Iøvrigt et værre svineri med både gryder, skeer, blender, blender glas der skal vaskes af bagefter syntes jeg. Ideen i steameren er jo også at flere af vitaminerne skal forblive i grønsagerne, så man ikke koger det sønder og sammen :) Tak for din mening, men håber andre der har erfaringer vil byde ind.

25-01-2015
Cornelia83
Cornelia83

Må tilstå at jeg aldrig har hørt om sådan en maskine, så måtte lige Google hvad det var. Jeg kan se princippet, men må tilstå at jeg slet ikke kan se hvorfor man vil betale for sådan én. Jeg kogte ting til mos og blendede med en stavblender direkte i gryden bagefter. Nogle gange lavede jeg større portioner, som blev gemt i små beholdere i enten fryser eller køleskab alt efter hvornår det skulle bruges. Det synes jeg var super nemt. Synes tiden med mos var så kort og pludselig spiste vores lille pige alm. mad. Derfor ville jeg aldrig selv købe sådan en. Hvis du ikke allerede har det, ville jeg hellere anbefale dig at købe en stavblender. Den kan du bruge til meget andet senere hen.

25-01-2015
MorN
MorN
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...